מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לא מתוכנןמתלבטת04/08/2009
שלום רב,
אני בת 27 ולאחרונה גיליתי שנכנסתי להריון לא מתוכנן (3-4 שבועות). בן זוגי בן 28 ואנחנו לא נשואים וכרגע אפילו לא גרים ביחד. אני מרגישה מוצפת ושתחושת ההלם משתלטת עלי. כיצד עלי לקבל את ההחלטה האם לשמור על ההריון? עד מתי ניתן להפסיקו בטיפול תרופתי? מה הסיכונים הכרוכים בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא מתוכנן
ד''ר גיל הלפרין04/08/2009אכן התלבטות קשה שדורשת הן החלטה אישית והן החלטה זוגית. כמובן שמומלץ לקבל החלטה על הפסקת הריון מהר ככל האפשר, ובהקשר זה מומלץ לפנות לרופא הנשים שלך ולקבל מידע מלא וספציפי באשר להיבטים הרפואיים.
בכל הנוגע להחלטה עצמה, התייעצות עם אנשים קרובים יכולה לעזור, כמו גם פנייה להתייעצות עם פסיכולוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש להריון
רותם22/08/2009לפני כיומיים אני וחבר שלי שכבנו, והיום במקרה דיברנו על המחזור החודשי שאני צרכה לקבל בתאריכים אלו ממש.
תוך כדי, הוא שאל אותי , ואם הוא יאחר לך? והאמת שקצת נלחצתי. הוא אמר שלפני הגמירה, ישנה הפרשה שיוצאת , ויכול להיות שגם היא מכניסה להריון. הוא טוען, שהוא גמר בשירותים מכיווון שלי החלו כאבים תוך כדי הסקס, והאמת שלא השתמשנו באמצעי מניעה. האם אני צרכה להיות מודאגת? ואם כן, מה יעזור לי לבדוק זאת בלי עירוב של גורמים כמו משפחה, ובזמן הכי קרוב שאפשר?
ממש חשובה לי תשובה מהירה,
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשש מהריון
ד''ר גיל הלפרין22/08/2009לרותם
אכן קיום יחסי מין ללא אמצעי מניעה, כפי שתארת, עשוי להוביל להריון.מומלץ להיוועץ מיידית עם רופא הנשים שלך באשר לאפשרויות העומדות בפנייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)