מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות כרוניות בתחילת ההריוןיעל10/08/2009
אני בתחילת ההריון שהושג לאחר טיפולי פוריות. בגיל מתקדם. וחווה חרדות אינסופיות.
אין לי ילדים וההריון הראשון הסתיים בהפסקת הריון בחודש מתקדם לאחר שהתגלה מום בעובר.
(אמצע חודש שביעי). לאחריו סבלתי מסיבוכים רבים ולקח לי זמן רב עד שהתאוששתי וחזרתי לטיפולים. עכשיו משהושג הריון נוסף אני בחרדות בלתי פוסקות לגבי התפתחותו התקינה של העובר.
כל דבר קטן מכניס אותי להתקפי חרדות איומות. לדוגמא, אתמול נשפך נוזל לחיטוי אלכוהול על הסיר במטבח בטעות, ומכיוון שעמדתי ממש קרוב לסיר אני בחרדה נוראית שמא שאפתי את כל כמות האלכוהול הזו, היא נכנסה לי לדם וגרמה למומים בעובר ולפגיעה במוחו. המחשבה הזו לא מרפה ממני
אני חוששת שיוולד תינוק לא בריא חו"ח, אני לא מצליחה להרגע גם במקרים בהם הרופא אומר לי שאין שום סיבה לדאגה, אני עדיין מוטרדת וחרדה. החרדה משתלטת עליי ומקשה עליי לתפקד.
אני לא מצליחה לתפקד בעבודה וגם לפעמים לא לישון בלילה. היחסים עם בעלי הדרדרו, מפריעה לו ההתנהגות ההיסטרית והחרדתית שלי ואני חוששת לאבד אותו. אני גם חוששת שאם ההריון לא ישא פפרי הפעם אז אני אבד את בעלי ואז לא יהיה טעם לחיי. אני הולכת לטיפול פסיכולוגי אך עדיין בכל פעם שאני נתקפת התקפי חרדה אני נכנסת לפאניקה ולא מצליחה להשתלט עליה . אנא עזרתכם
הדחופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק12/08/2009שלום יעל
אפשר להבין שההיסטוריה שלך מזכירה לך את האיום של הריון כושל ואני מקווה שאת והמטפלת שלך מעבדות את הנושא.
אם את יודעת כיצד לעזור לעצמך בעזרת תרגילי הרפייה אני מאוד ממליצה.
במידה ולא את יכולה לבקש אולי מהמטפלת שתלמד אותך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)