אבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון
    סיגל
    16/08/2009

מנסה להרות מזה כ10 חודשים, כל הבדיקות יצאו די תקינות למעט בדיקת הזרע שיצאה בינונית, אצלי הכל בסדר חוץ משחלות פוליציסטיות שאמרו לי כבר שזה יכול לקחת זמן להיכנס להריון. אני כרגע בטיפול של איקקלומין והזרעות פעם שנייה. בעבר גם סבלתי מחרדות שטופלו על ידי טיפול פסיכולוגי. העניין הוא שאני מאוד לחוצה על ההריון הזה (אני מטבעי אדם לחוץ ששונא לחכות למשהו שיקרה), קשה לי לחשוב חיובי למרות שבתוך תוכי אני יודעת שאין לי כלום ושאני יכולה להשיג הריון אם ארגע. מה לעשות להרגעה? חוץ מפעילות גופנית שזה אני מתחילה בימים אלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    16/08/2009

שלום לך
    יש מגוון שיטות שיכולות לסייע לך להיות פחות לחוצה, יוגה, מדיטציה, תרגילי הרפיה ועוד.
    ביופידבק למשל היא שיטה מצוינת . היא יעילה ואינה תרופתית ולכן מתאימה במיוחד למצבך.
    זו שיטה לשליטה עצמית בה את לומדת כיצד לשלוט במתח שלך ולהפחית אותו. אני ממליצה שתפני לפסיכולוג המומחה בתחום באזור מגורייך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו