חרדות לא מפסיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות לא מפסיקות
    ס.
    17/09/2009

שלום
    אני בהריון ראשון לאחר IVF לפי החישובים שבוע 6 , כל הזמן אני חושבת על ההריון ותמיד מודאגת מהמון דברים העוברים לי בראש, במהלך שבועיים היה לי דימום לסירוגין ותמיד פחדתי שיקרה משהוא לעובר למרות שהבדיקות טובות אך עדיין איני רגועה תמיד חושבת על דברים שליליים,
    השבוע הבא יש לי בדיקת א.ס לראות אם יש דופק (כבר ראיתי שיש שק הריון תוך רחמי) כל הזמן מודאגת שלא יהיה דופק ואני יודעת שזה לא יפסיק גם בהקדם וגם אם בעזרת השם יצא שיש דופק והכל תקין אני אמצא משהוא שידאיג אותי . מה לעשות תעזרו לי.
    (רציתי להגיד שאני תמיד מול המחשב וצחפשת תשובות ומוצאת בעיות אחרות שלא חשבתי עליהן לפני שמדאיגות אותי רק כשאני קוראת על הבעייה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות לא מפסיקות

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    18/09/2009

שלום לך
    הדאגנות שאת מתארת יכולה להיות קשורה להפרעת חרדה וכדאי לפנות לטיפול בו תלמדי דרכים לשלוט בדאגנות ולהבטיח לעצמך איכות חיים. גם השיוך של בעיות שאת קוראת עליהן לעצמך יכול להיות סימן להפרעת חרדה.
    טיפול קוגניטיבי התנהגותי יכול לסייע לך בהווה וגם בעתיד.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו