נכנסתי להריון ואני מתה מפחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכנסתי להריון ואני מתה מפחד
    מאיה
    08/10/2009

בעלי ואני גילינו לפני כמה ימים שאנחנו בהריון.אנחנו בני 30. זה ממש לא היה מתוכנן וקרה מהר ממה שחשבנו. אני יודעת שזאת ברכה אבל אנחנו בשוק טוטאלי!!
    אתמול לא ישנתי כל הלילה מהחרדות מהשינוי הקיצוני הזה ואנחנו פשוט לא מוכנים לזה נפשית.. כמובן שהמשפחה צוהלת ושמחה אבל אני לא מפסיקה לבכות.
    כשהרופא בישר לנו שאנחנו בהריון הוא מאוד שמח בשמחתנו ואני לא יכולתי להביא את עצמי לחייך בכלל מרוב הלם וחשש.

אף אחת מהחברות שלי ומהחברים המשותפים שלנו עוד לא בהריון ואין לי עם מי לדבר (חוץ מאמא) ואני לא מבינה למה אני לא מאושרת וזורחת אלא ממש בדכאון מזה.
    אתמול אמרתי לבעלי מה עשינו לעזאזל??
    האם זה טבעי? מה לעשות עם ההרגשה הזאת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון לא מתוכנן

ד''ר גיל הלפרין
    08/10/2009

למאיה שלום,
    ההחלטה להביא ילד הנה אחת ההחלטות המשמעותיות בחייו של אדם. כאשר מדובר בהריון לא מתוכנן הרי שכל תהליך ההחלטה פשוט לא התרחש.
    תגובתך והדאגה שאת חשה עשויות להעיד על כך שקיימת התלבטות ממשית בנוגע לרצון ולבשלות שלכם כאינדודואלים וכזוג להפוך להורים.
    מומלץ לפנות בהקדם לייעוץ פסיכולוגי בו תוכלי לברר לעצמך (וגם באופן זוגי), מה הם רצונותיך וצרכייך - ולפעול בהתאם.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו