מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות והריוןרחל15/11/2009
אני נשואה פלוס אחד. לפני שנתיים וקצת התחילה אצלי תופעה של חרדות. טופלתי ע"י ציפרלקס משך חצי שנה והפסקתי. לפני שמונה חודשים חזרו לי החרדות וחזרתי לטיפול התרופתי.לאחרונה אני ובעלי מעוניינים להגדיל את המשפחה אולם אני מאוד חוששת מהיריון מאחר ואני סובלת להחרדות וממחשבות שליליות ולא יודעת איך אני אתמודד עם ההריון ועם החרדות. האם ניתן להתגבר על החרדות בהריון? כיצד? מה הטיפול? איך אני יודעת שאני מוכנה לתהליך של הריון וילד נוסף?
אני אובדת עצות...!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק16/11/2009שלום רחל,
לפי דבריך, הטיפול התרופתי אינו מספיק ואת עדיין סובלת. לכן, אני מאוד ממליצה שתנסי טיפול קוגניטיבי התנהגותי שיעזור לך לזהות את דפוסי החשיבה המובילים לחרדה ולשנות אותם.
לגבי מוכנות להריון, אין זמן מושלם. השאלה היא עד כמה את ובעלך רוציםלהרחיב את המשפחה.
אני משוכנעת שתוכלי בעזרת הטיפול המתאים לעבור את ההריון ולהרגיש טוב.
לעיתים, עקב חרדה ,אנשים נמנעים מלעשות דברים מסוימים או להחליט החלטות. למעשה, ההמנעות אינה משפרת ואינה עוזרת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)