חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    אלונה
    29/11/2009

בכוונתי להתחיל טיפולי פוריות בקרוב. טיפולים אותם אני דוחה כבר כמה זמן בגלל פחד שאני לא יכולה להסביר מפני עובר שיהיה פגום ומלא מחלות.
    גם אם הכול בראש שליף, וברור שזה כך, בטח עוד לפני שנקלטתי להריון, אני יודעת שלגוף יהיה קשה להחזיק הריון במצב נפשי כזה. מדובר על חוסר שינה, דפיקות לב מואצות, חוסר ריכוז בעבודה ואכילה כפיתית ברגע שעולות המחשבות בדבר ההריון.
    איך אני מנטרלת את המחשבות האלה ומחזירה את עצמי למצב בו אני יכולה להתחיל טיפולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדה מהריון

ד``ר נועה ברק
    29/11/2009

שלום אלונה
    אכן נשמע שאת סובלת מחרדה. התופעות הגופניות שאת מתארת יכולות גם הן להיות חלק מהחרדה.
    אני ממליצה בחום שתפני לטיפול פסיכולוגי שיעזור לך לברר את החרדות ולהתמודד עימן
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    30/11/2009

לאלונה,
    יתכן שקיימת תמיכה פסיכולוגית ביחידה לטיפולי פוריות בה את מתכונת להיות מטופלת.
    מומלץ לבדוק את האפשרות הזו שעשויה לתת מענה ספציפי וללוות את הטיפולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו