לפני היריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני היריון
    סיון
    13/01/2010

שלום,
    אני בת 27 נשואה כמעט שנתיים, אני בשנת לימודים אחרונה לתואר ראשון ובתחילת השנה הפסקתי לקחת גלולות על מנת להיכנס להיריון, בזמן האחרון התחילו אצלי חרדות המלוות בכל הסימפטומים והתחלתי לחשובעל ההיריון- מה אעבור? כיצד ארגיש? איך אתמודד? ישלי 3 אחיות שעברו היריונות תקינים וילו ילדים בריאים, אך עדיין אני חרדה ממשהו שאני לאכל כך מצליחה להגדיר.
    הייתי רוצה ללכת לפסיכולוגית על מנת לטפל בכך, כי אינני יודעת האם זה באמת קשור להיריון...
    אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית וכמובן עזרה.
    האם את מכירה פסיכולוגית טובה מאיזור חיפה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני היריון

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    14/01/2010

שלום סיון
    אני מנועה מלהמליץ על אדם מסוים
    את יכולה לבדוק באינדקס של הסתדרות הפסיכולוגים ולמצוא פסיכולוג באזור מגוריך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על טיפול בפרחי באך

יפית
    28/01/2010

הי, ממליצה לך על טיפול בפרחי באך שיכול לעזור לך בהתמודדות, הטיפול יעיל עבור מצבי חרדה, דיכאון, כשיש בלבול או חוסר ודאות, פשוט טיפול שיכול לעזור לך לעשות סדר ולהתאזן מבחינה רגשית.
    תקישי בגוגל פרחי באך וחפשי מטפל /ת בתחום זה, מנסיוני זה עובד נפלא. (יש גם בחיפה)
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    03/02/2010

לסיון,
    נראה כי החששות שלך אכן קשורות בצפיה להריון ובההשלכות הקשורות בכך. יתכן גם שישנם גורמים נוספים שתורמים להתהוות החרדה. מומלץ בהחלט לפנות לטיפול פסיכולוגי, תוך נסיון לברר דרך חברים ומשפחה האם יכולים להמליץ על פסיכולוג טוב מהאזור.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו