מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני היריוןסיון13/01/2010
שלום,
אני בת 27 נשואה כמעט שנתיים, אני בשנת לימודים אחרונה לתואר ראשון ובתחילת השנה הפסקתי לקחת גלולות על מנת להיכנס להיריון, בזמן האחרון התחילו אצלי חרדות המלוות בכל הסימפטומים והתחלתי לחשובעל ההיריון- מה אעבור? כיצד ארגיש? איך אתמודד? ישלי 3 אחיות שעברו היריונות תקינים וילו ילדים בריאים, אך עדיין אני חרדה ממשהו שאני לאכל כך מצליחה להגדיר.
הייתי רוצה ללכת לפסיכולוגית על מנת לטפל בכך, כי אינני יודעת האם זה באמת קשור להיריון...
אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית וכמובן עזרה.
האם את מכירה פסיכולוגית טובה מאיזור חיפה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק14/01/2010שלום סיון
אני מנועה מלהמליץ על אדם מסוים
את יכולה לבדוק באינדקס של הסתדרות הפסיכולוגים ולמצוא פסיכולוג באזור מגוריך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על טיפול בפרחי באך
יפית28/01/2010הי, ממליצה לך על טיפול בפרחי באך שיכול לעזור לך בהתמודדות, הטיפול יעיל עבור מצבי חרדה, דיכאון, כשיש בלבול או חוסר ודאות, פשוט טיפול שיכול לעזור לך לעשות סדר ולהתאזן מבחינה רגשית.
תקישי בגוגל פרחי באך וחפשי מטפל /ת בתחום זה, מנסיוני זה עובד נפלא. (יש גם בחיפה)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
ד''ר גיל הלפרין03/02/2010לסיון,
נראה כי החששות שלך אכן קשורות בצפיה להריון ובההשלכות הקשורות בכך. יתכן גם שישנם גורמים נוספים שתורמים להתהוות החרדה. מומלץ בהחלט לפנות לטיפול פסיכולוגי, תוך נסיון לברר דרך חברים ומשפחה האם יכולים להמליץ על פסיכולוג טוב מהאזור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)