מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותמיטל27/01/2010
לפעמים אני ממש חוששת שאני לא אוכל להיכנס להיריון. אני כיום בת 27, ומתכוונת לנסות רק בעוד כשנתיים שלוש, אבל לפעמים אני ממש חוששת. אין לי היסטוריה משפחתית, ולכאורה הכל בסדר, חוץ מזה שכשהייתי בת 14 ועברתי את הבדיקה הגיניקולוגית הראשונה שלי אמרו לי שמשהו אצלי הפוך. מאז שאלתי את כל הגיניקולוגים שהייתי אצלם האם באמת משהו הפוך אצלי וכולם ענו שלא, אבל החשש קיים. לאחרונה זה התגבר, כי יש לי בעיה גניקולוגית של דימומים לאורך כל החודש מזה קרוב לשנתיים. הייתי אצל 5 גניקולוגים וכל אחד נתן פץרון אחר ואמר שזה לא משהו רציני, והפתרון לא עבד. לאחרונה פניתי שוב למומחה האחרון, והוא אמר שעלי להפסיק מיידית לטול גלולות ולעבור אצלו 2 בדיקות בקרוב. כששאלתי למה, הוא ענה "נראה לך שזה בסדר שאת מדממת שנתיים?" ומאז אני לא מפסיקה לחשוב על זה. הבדיקות רק בעוד שבועיים ואני ממש חוששת. מבחינה הגיונית, אני יודעת שזה כנראה כלום, כי הרי עשו כבר ככ הרבה בדיקות ואולטראסאונדים, אבל לפעמים הפחד משתק. מה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק28/01/2010שלום לך
אפשר להבין את הטורדנות והחשש המתלווים לכך שהגוף לא מתפקד כפי שאנו מצפים.
את מתמודדת עם נושא חשוב ואני ממליצה שתפני לפסיכולוג המוממחה בתחום ותוכלי להבין ולהתמודד עם המחשבות המטרידות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)