סיוטים בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיוטים בהריון
    אני*
    06/02/2010

שלום
    אני בהריון שני שבוע 6 התחילו אצלי חלומות מפחידים לפני כשבוע, בהריון שעבר היו לי גם חלומות וסיוטים לצערי ההריון הראשון הופסק, אני רוצה לדעת למה חלומות כאלו וסיוטים מופעים כשאני בהריון? האם זה קשור בשינוי ההרמונלי (רציתי להוסיף שאני גם לא יושנת טוב בלילה וסובלת מדאגות בקשר להריון והחלומות האלו מוסיפים יותר לחץ ופחד) אנה מתה מדאגה שזה ישפיע על העובר למה יש לי חלומות כאלו והאם זה קורה לנשים אחרות בהריון או רק לי.
    מה אני יכולה לעשות בקשר לזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיוטים בהריון

הוספת תגובה

• סיוטים

ד``ר נועה ברק
    08/02/2010

שלום לך,
    יתכן מאוד שהסיוטים הם חלק מהפרעת חרדה. איני יודעת מספיק פרטים עליך אבל אני ממליצה שתפני לאיש מקצוע שיוכל לאבחן ולטפל בבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוטים בהריון

ד''ר גיל הלפרין
    08/02/2010

סיוטי לילה כפי שאת מתארת, יכולים להעיד על כך שאת מעבדת בשנתך מחשבות ורגשות שקשורים בהריון.
    יתכן שחלק מהמחשבות והרגשות בהם מדובר מעוררים בך חרדה ודרך החלום הם עוברים תהליך של "עיכול" נפשי.
    לא נראה שיש כרגע סיבה מיוחדת להיבהל. אולי שיחה עם בן הזוג, חברה או בן משפחה על הנושאים שמטרידים אותך תוכל לעזור.
    והיה ותופעה זו תימשך, מומלץ לפנות להתייעצות עם פסיכולוג.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיוטים בזמן הריון

אמל גרייב
    19/02/2011

גם אני חולמת בסיוטים בזמן השנה וכמה עם דפיקות לב מהירות אני חולמת ברוחות רפאים כל הזמן אותו חלום ואני גם בהרון ואני מפחדתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו