אני בהריון חודש שמיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בהריון חודש שמיני
    נטלי
    16/02/2010

הריון זה לא רצוי מבחינתי יש לי כבר 2 ילדים צפוצים מקסימים אבל גם בגלל גילי הצעיר(22) וגם כי כל היום אני ובעלי רבים הוא לא נמצא בבית כל היום ואני גם עובדת גם מנהלת בית ומ4 עם הילדים ודיי אני מתחרפנת כל פעם שאני מעלה את הנושא הוא אומר לי את אישה חזקה תתגברי וזה רק מעצבן אותי . ניסיתי להתאבד לפני ההריון 3 פעמים. בתחילת ההריון הלכתי לפסיכיאטר נתן לי כדורי צ'יפרלקס והבטיח שתוך חודש אני ארגיש טוב יותר לכן גם לא עשיתי הפלה עם כל ההבטחות של כולם בעלי הבטיח שיתמוך וכלום תכלב אני הרבה גם לבד בלילות הוא עובד כל הזמן! ולי נמאס כמה פעמים ההריון הזה לקחתי סכין ואמרתי לעצמי זהו תכניסי מהר לבטן ותגמרי עם זה ואז אני בוכה בהסטריה ולא מעיזה עכשיו חודש וחצי לפני הלידה לא רוצה את התינוק הזה אני בוכה כל הזמן כלפי חוץ אני אישה מצליחה והכל נראה טוב אבל לא טוב לי אני רוצה לגמור את החיים ומהררר!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בהריון חודש שמיני

הוספת תגובה

• שלום נטלי

סהר תמיכה
    16/02/2010

נשמע שאת מרגישה מאד מיואשת כבר הרבה יותר מדי זמן, ושאת מתחרטת שמרת את ההריון בגלל כל מיני הבטחות שקיבלת ולא התקיימו. נראה שאת מרגישה מאד בודדה, שאף אחד לא מבין אותך או עוזר לך, ושפעם אחר פעם נראה לך שהפתרון היחיד למצב הוא להרוג את עצמך.

רציתי לספר לך על עוד מקום שאולי תוכלי להעזר בו- מדובר באתר של סה"ר- סיוע והקשבה ברשת. המתנדבים שלנו מנהלים שם בנוסף לפורומים גם צ'טים בשעות הערב ואפשר לדבר שם בשיחה גלויה ואנונימית. אולי האוזן הקשבת והתמיכה שלנו תעזור לך להפיג קצת את הבדידות והיאוש
    אנחנו כאן אם תרצי
    שלך מתנדבת סה"ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאוש

ד``ר נועה ברק
    17/02/2010

שלום נטלי
    את נשמעת במצוקה גדולה.
    את זקוקה לטיפול וכדאי שלא תחכי.
    את יכולה להתקשר לער"ן. המתנדבים שלהם ערוכים לטיפול בבעיות כמו שלך.
    ממליצה מאוד מאוד שתפני לטיפול. את יכולה לפנות לרופא שלך, לפסיכיאטר, או למיון.
    זכרי אובדנות היא פתרון קבוע למצב זמני.
    את יכולה להרגיש טוב. אנא פני לטיפול........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו