הריון לאחר אובדן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לאחר אובדן
    נוגה
    23/02/2010

שלום
    יש לי ילד כבן 3 , בהריון שלו לא חששתי מכלום והכל היה תקין.
    לפני כחמישה חודשים בעודי בהריון שני, נדבקתי ב CMV בשליש הראשון להריון, ואחרי הרבה התיעצויות עם מומחים, החלטתי שאני לא יכולה להתמודד עם כך והפסקתי את ההריון מחשש לנזק לעובר. לאחרונה הלכתי לשני מומחים על מנת לבדוק מתי אוכל להכנס שוב להריון ללא חשש לעובר בעניין הCMV וכל אחד אומר תשובה אחרת. כעקרון רובם אומרים חצי שנה מההדבקות.
    אוטוטו נגמרת תקופת ההמתנה, ואני מפחדת לנסות, למרות שההגיון הבריא שלי אומר ששום דבר לא יקרה ושזה הריון חדש, אך כל הענין של הדבקה חוזרת בנגיף משגעת אותי. ואין לי מושג איך
    אעבור 9 חודשים של הריון כשכל מי שחולה לידי, אלחץ כל הזמן שמא אדבק.
    מצד אחד אני מאוד רוצה כבר להיות בהריון, מצד שני הדעות כל כך חלוקות ( הCMV יכול להיות חיובי גבולי בדם שנים וחלק ממליצים להמתין שנה). לא רוצה לעבור הפסקת הריון עוד הפעם.
    גם ככה היו לי ועדיין יש לי יסורי מצפון על כך. איך מתגברים על החששות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לאחר אובדן

הוספת תגובה

• CMV

ד``ר נועה ברק
    28/02/2010

שלום נוגה
    חששותיך מובנים. אינך רוצה להסתכן ולסכן את העובר.
    אם המתנה של שנה תפחית את החששות, אולי תשקלי זאת.
    אם את ממשיכה לחשוש והמתח לא יורד למרות זאת, כדאי שתפני לטיפול שיעזור לך להתמודד עם הריון נוסף
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו