מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לאחר אובדןנוגה23/02/2010
שלום
יש לי ילד כבן 3 , בהריון שלו לא חששתי מכלום והכל היה תקין.
לפני כחמישה חודשים בעודי בהריון שני, נדבקתי ב CMV בשליש הראשון להריון, ואחרי הרבה התיעצויות עם מומחים, החלטתי שאני לא יכולה להתמודד עם כך והפסקתי את ההריון מחשש לנזק לעובר. לאחרונה הלכתי לשני מומחים על מנת לבדוק מתי אוכל להכנס שוב להריון ללא חשש לעובר בעניין הCMV וכל אחד אומר תשובה אחרת. כעקרון רובם אומרים חצי שנה מההדבקות.
אוטוטו נגמרת תקופת ההמתנה, ואני מפחדת לנסות, למרות שההגיון הבריא שלי אומר ששום דבר לא יקרה ושזה הריון חדש, אך כל הענין של הדבקה חוזרת בנגיף משגעת אותי. ואין לי מושג איך
אעבור 9 חודשים של הריון כשכל מי שחולה לידי, אלחץ כל הזמן שמא אדבק.
מצד אחד אני מאוד רוצה כבר להיות בהריון, מצד שני הדעות כל כך חלוקות ( הCMV יכול להיות חיובי גבולי בדם שנים וחלק ממליצים להמתין שנה). לא רוצה לעבור הפסקת הריון עוד הפעם.
גם ככה היו לי ועדיין יש לי יסורי מצפון על כך. איך מתגברים על החששות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CMV
ד``ר נועה ברק28/02/2010שלום נוגה
חששותיך מובנים. אינך רוצה להסתכן ולסכן את העובר.
אם המתנה של שנה תפחית את החששות, אולי תשקלי זאת.
אם את ממשיכה לחשוש והמתח לא יורד למרות זאת, כדאי שתפני לטיפול שיעזור לך להתמודד עם הריון נוסף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)