מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בנוגע לאשתיגבי25/02/2010
שלום, אשתי בחודש שישי להיריון, ילד ראשון. אנחנו נשואים 7 חודשים והאמת היא שהתחתנו לאחר היכרות קצרה יחסית של חודשיים. בזמנו זה נראה הדבר הנכון לעשות. לאחרונה היא כל הזמן מדברת על זה שאולי אנחנו בכלל לא מכירים ושהיא ממש חוששת איזה מצב זה יצור עבור הילד ולכן היא גם מאוד חרדה מהלידה. אני מנסה להיות שם בשבילה, אני מאוד אוהב אותה ולדעתי עשינו את ההחלטה הנכונה. השאלה היא איך אני יכול להרגיע אותה, אני לא רוצה שהיא תלך לטיפול אלא לנסות להשאיר את זה בינינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספקות
ד``ר נועה ברק28/02/2010שלום גבי
אני מבינה שאשתך לחוצה מאוד ובמצבי לחץ יש נטיה להתמקד בבעיות ולא בדברים החיוביים.
המשך בדרך שלך. דבר עם אשתך, עזור לה לראות את הנקודות החיוביות, הבע את אהבך אליה.
אמנם התחתנתם אחרי הכרות קצרה יחסית אבל בכל זאת התחתנתם מאהבה.
בני זוג עוברים כל מיני שלבים ולומדים כל הזמן להכיר זה את זו.
במידה ולא יעזור, תשקלו לפנות לייעוץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכרות
ד''ר גיל הלפרין01/03/2010לגבי שלום,
אשתך מתמקדת בחשש מכך שאתם לא מכירים מספיק טוב, וקושרת את זה לחרדה שלה מפני הלידה וגידול הילדים.
יתכן שביכולתך להתייחס באופן ספציפי לנקודות אותן היא מעלה. חשוב לפי כך, להעמיק את ההיכרות בינכם, לשאול ולשתף בנוגע למחשבות ורגשות הקשורים להריון ללידה ולאופן שבו כל אחד מכם רואה את חיי המשפחה.
זו גם הזדמנות טובה להכיר מקרוב איך זה היה במשפחת המוצא של בן/בת הזוג בכל הנוגע להריון, לידה וגידול הילדים.
ככל שתצליחו להתמקד ברקימת תוכניות משותפות ומפורטות תוך התייחסות להיבטים המפחידים אך בעיקר לחיוביים שצפויים כך תעמיק ההיכרות בינכם בהקשר הספציפי שמדובר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)