מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרהס.08/03/2010
כמעט נכנסת לדכאון
אני בהריון לאחר IVF היה לי תאומים שהתפתחו טוב
פתאום בבדיקת אולטראסאונד בשבוע 10 נראה שאחד הפסיק להתפתח והשני נראה בסדר גמור
ברוך השם לפחות נשאר אחד תקין
אבל נשארת השאלה איך אני ארגע שהכל ימשיך באופן תקין
כל יום בבוקר אני קמה מהמיטה ומחפשת בחילות ואם לא מרגישה בחילות אני משתגעת לא מפסיקה לחשוב על התינוק שלי אם הוא בסדר וממשיך להתפתח טוב
במקרה לפני יומיים אחרי הבדיקה גם הופיע דימום קל בבדיקה נראה שהכל בסדר והדימום הפסיק
אני חיה כל הזמן במתח
בקשו ממני לנוח בבית שבוע
איך אני ארגע החיים שלי הופכים לסיוט
אני מחכה כבר שנתיים וחצי להריון תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש טבעי
ד''ר גיל הלפרין08/03/2010החשש והמתח שהתעוררו בך מובנים וטבעיים על רקע הנסיבות.
נראה שבמצב זה ההתמקדות בכך שהעובר "נראה בסדר גמור" ומתפתח באופן תקין יכולה להועיל. כל שתרבי להתמקד בהיבטים החיוביים של התפתחות ההריון ותישעני על הדברים שאומר הרופא כך תגבר יכולתך להתמודד עם החששות.
הסחת דעתך ממחשבות אלו יכולה לסייע בשלב הנוכחי, כמו גם התמקדות במחשבות על התינוק שיוולד וכל ההיבטים המרגשים והנפלאים אליהם את מצפה.
והיה והמתח מתגבר ונמשך מומלץ לפנות לטיפול פסיכולוגי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)