מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוווףחסוי12/03/2010
כיום אני בת 19, אני וחבר שלי קיימנו יחסים. יחסים ז"א יחסים לא מלאים [חדירה ] יש לציין שאני בתולה. והוא היה רוב הזמן עם תחתון אחרי כמה ד'ק אז הוא הוריד .. ואני הייתי גם בלי אבל איבר המין שלו לא נגע באיזור הנרתיק שלי ושאלתי אותו אם היה לו הפרשות הוא אמר שלא.. ואין לי סיבה לפחד. הייתי אמורה לקבל מחזור ב יום חמישי4.3 ולא קיבלתי.. ובאותו היום שהייתי אמורה לקבל מחזור לא עשינו כלום! וגם לא קיבלתי כאמור 5 ימים מהאיחור הווסת קניתי בדיקה ביתית להריון ויצא שלילי אח"כ לאחר 3 ימים עשיתי שוב בדיקה ויצא שלילי. ואני כבר באיחור של 9 ימים מיום קבלת הווסת שאמורה להיות לי ואני די פוחדת ! לאיודעת למה אני לא מקבלת מחזור ואני בלחץ יש לי סימני עייפות , ולפני יומיים בערך היו לי כאבי גב וברגליים ויש לציין שאני לא לוקחת שום גלולות וגם לא השתמשנו בקונדום וגם המחזור שלי תקין בדר"כ הוא מאחר לי גג ביומיים.. האם יש מצב שאני לא בהריון ואכן אפשר לסמוך על הערכה הביתית ?
אשמח לקבל תשובה בהקדם .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהלה
ד``ר נועה ברק14/03/2010שלום לך
ראשית את יכולה להרגע. אם לא היתה חדירה את לא בהריון.
המחזור יכול לאחר עקב לחץ נפשי.
על מנת להיות בטוחה לחלוטין, את יכולה לעשות בדיקת דם בקופת חולים ותקבלי עוד אישוש לכך שאינך בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)