מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לךלורין17/03/2010
שלום אני בת 27 וכמה חודשים יש לי באמת בעיה קטנה היית בהריון פעמים לצערי אני לא ילדים לצעערי הרב
אם המון נסיונות הראשון שנקלטתי טבעי נפל לצערי כמה שנתים שוב נקלטתי טיפול הזרעה והוא מת לי בתוך הרחם אחרי גרידה של כמה חודשים אני שוב בהריון טבעי ברוך השם היום אני שבוע 9+ ואני מאוד חוששת לפעמים יש לי כאבי בטן לפעמים לא יודעת אני ממש חוששת מה יהיה לי מה כול דבר מלחיץ אותי אומרים לי אל תוכלי את זה אני לא אוכלת אל תוכלי את זה אני לא אוכלת אני ממש לפעמים בפחדים הולכת כול שניה לפיפי סורי על הבורות שלי
האם זה סימן טוב או שלא בבקשה מתחנננתתתתתתתת תעזרו לי או שתשלחו אותי אם ידוע לך ליעוץ מהו אני מאוד ישמח הרופא שלי נשים אמר על דאגה הכול יהיה בסדר היום אני לוקחת כדורי לדילול הדם בשביל למנוע הפלות חוזרות
אבל שוב הכול בראש שלי מה יהיה מה יהיה בעלי אומר תפסיקי כבר מכול דבר לחשוש הפעם יהי בסדר אלוהים לא רוצה שנפכה לא גם הפעם תפסיקי
אפילו הפסקתי לעבוד בגלל זה
באמת תעזרו לי פליז מה אני עושה אני מאוד אשמח אם תתן לי עצה משהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה מלידה
ד``ר נועה ברק22/03/2010שלום הודית
את נשמעת מאוד במצוקה. אפשר להבין שעל רקע ההיסטוריה שלך את חוששת מאוד מאובדן נוסף.
לפי דבריך, עושה רושם שאת בחרדה המפריעה לך לתפקד. חלק מהסימפטומים שאת מציינת כמו השתנה תכופה, חוסר תיאבון ואי שקט יכולים להיות חלק מהחרדה
מאוד מומלץ שתיפני לטיפול שיעזור לך לרכוש כלים יעילים להתמודדות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)