שקיפות עורפית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקיפות עורפית
    לורין
    24/03/2010

שלום לכולם אני רוצה אולי את עצתכם לגבי השקיפות עורפית האם כדאי לי לעשות אני בת 27 לאחרי 2 הפלות
    לצערי
    וכיום אני בהריון לשבוע 11 וקבעתי תור לשקיפות עורפית אבל אמרו לי שגם יש לעשות בדיקת דם האם כדאי לי לעשות אני מאוד מפחדת מזה
    שקיפות עולה לי 220 שקל עם מושלם
    ובדיקת דם 100 שקל עם מושלם הכסף לא זה מה שמדבר אלה מי שהי עשתה כאן את השקיפות ואת הבדיקת הדם הזו
    האם באמת כדאי לי אני ממש מחפדת שמעתי אם עושים את זה יש מלא הפלות אולי אני מתכוונת למי שפיר שזה שדוקרים בבטן לא יודעת כולי מבולבלתתתתתתתתתתתת בליז תעזרו לי מי שעברה או גם כמו בדילמה אני מליון אחוז מפחדת אני ללא ידלים בכלל אז כול דבר חמאוד מלחיץ אותי באמת אמאלההההההההההההההההההההההההההההה אמאלהה ממש חוששת מכול דבר
    אז האם לעשות את השקיפות ואת הדיקת דם או שזה לא חשוב אודה לכם אם תעזרו לי בבקשה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שקיפות עורפית

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד``ר נועה ברק
    25/03/2010

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=104 id=link]אולטראסאונד בהריון[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו