חלומות חלומות לא מפסיקם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות חלומות לא מפסיקם
    ס.
    26/03/2010

אני בהריון שני לאחר הפלה ברוך השם כבר הגעתי לשבוע 13 יש לי בעיה רצינית
    אני חולמת הרבה (במהלך היום אני חושבת הרבה על ההריון ומתעסקת בעובר ובשלומו הרבה זמן)
    החלומות שלי מרובים לפעמים מפחידים ולפעמים רגילים אך הבעיה שפעם קראתי על פירוש חלומות ואני זוכרת כמה דברים ואם אני חולמת משהו דומה אני נכנסת ללחץ למשל: קראתי כי אם רואים סוג של עוגיה מסויימת בחלום זו בשורה רעה ואז אם אני חולמת על העוגיה הזאת אני כל היום נכנסת ללחץ .היום למשל חלמתי משהו שכל הלילה הייתי חושבת ומפחדת מלחלום עליו התעוררתי מאוד לחוצה ומודאגת לשלום עוברי
    מה אני אעשה אני מגיעה למצב שמפחדת להיכנס למיטה אני יודעת שחלום יש לו פירוש פסיכולוגי ולא רוחני אך הבעיה שאני לא משתכנעת
    (אגיו פניתי לטיפול השבוע שעבר אך אני צריכה כמה מלים על החלומות שירגיעו אותי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות חלומות לא מפסיקם

הוספת תגובה

• חלומות

ד``ר נועה ברק
    28/03/2010

שלום לך,
    טוב שפנית לטיפול ותוכלי ללמוד להתמודד עם החרדות.
    בטיפול תוכלי גם להבין את משמעות החלומות שלך-כמו שציינת הפירוש הוא אישי לחולם בפסיכולוגיה ואין פירושים קבועים ואוניברסליים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו