מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלומות חלומות לא מפסיקםס.26/03/2010
אני בהריון שני לאחר הפלה ברוך השם כבר הגעתי לשבוע 13 יש לי בעיה רצינית
אני חולמת הרבה (במהלך היום אני חושבת הרבה על ההריון ומתעסקת בעובר ובשלומו הרבה זמן)
החלומות שלי מרובים לפעמים מפחידים ולפעמים רגילים אך הבעיה שפעם קראתי על פירוש חלומות ואני זוכרת כמה דברים ואם אני חולמת משהו דומה אני נכנסת ללחץ למשל: קראתי כי אם רואים סוג של עוגיה מסויימת בחלום זו בשורה רעה ואז אם אני חולמת על העוגיה הזאת אני כל היום נכנסת ללחץ .היום למשל חלמתי משהו שכל הלילה הייתי חושבת ומפחדת מלחלום עליו התעוררתי מאוד לחוצה ומודאגת לשלום עוברי
מה אני אעשה אני מגיעה למצב שמפחדת להיכנס למיטה אני יודעת שחלום יש לו פירוש פסיכולוגי ולא רוחני אך הבעיה שאני לא משתכנעת
(אגיו פניתי לטיפול השבוע שעבר אך אני צריכה כמה מלים על החלומות שירגיעו אותי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות
ד``ר נועה ברק28/03/2010שלום לך,
טוב שפנית לטיפול ותוכלי ללמוד להתמודד עם החרדות.
בטיפול תוכלי גם להבין את משמעות החלומות שלך-כמו שציינת הפירוש הוא אישי לחולם בפסיכולוגיה ואין פירושים קבועים ואוניברסליים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)