חרדה בהריון-תינוק פגוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה בהריון-תינוק פגוע
    שלומי
    30/03/2010

שלום, אני בת 27, שבוע 33 להריון. אני אפילפטית ונוטלת כדורים (מאוזנת). נכנסתי להריון לפני שהורדתי את כמות הכדורים דבר שהלחיץ אותי מאוד. לאחר התייעצות עם הרופא עברתי בשלום את כל הבדיקות הנחוצות והעובר נמצא בריא (אך יש את הסיכונים הרגילים שלא ניתן לבדוק ). תמיד פחדתי שבגלל הכדורים אפגע בצורה מסויימת בעובר אך עכשיו בגלל הכדורים אני יותר ויותר לחוצה. בנוסף, אני עובדת בחינוך המיוחד-דבר שהכניס אותי לחרדות כבר מהתחלה, אפילו לקחתי חל"ת כדי לא להסתכל על המצבים הקשים שם. זה קצת הרגיע אותי אבל לא ממש. עכשיו אני ממש חושבת על הגרוע ביותר כל הזמן, אולי פגעתי בעובר ומה יכול לקרות... אני כל הזמן חושבת שאם חס וחליליה יהיה משהו לעובר אגיע למצבים שראיתי בחנ"מ ולא אהיה אמא טובה. אני יודעת שלא אהיה מסוגלת לעמוד בזה...מה אפשר לעשות כדי להירגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה בהריון-תינוק פגוע

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    31/03/2010

שלום לך,
    החרדות שלך מובנות לאור סיפור הרקע.
    אני מאוד ממליצה שתפני לטיפול ותקלי על עצמך.
    בינתיים זכרי שהעובדות אומרות שהכל בסדר. ההרגשה היא שאולי משהו לא בסדר אבל חשוב להפריד בין רגשות בין עובדות. החרדה כרגע אינה מבוססת עובדות ואינה מסייעת לך להתמודד.......
    את יכולה להזכיר זאת לעצמך ולהתווכח עם המחשבות הדאגניות שמציפות אותך.......
    בהצלחה
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו