מפחדת מהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת מהריון
    טלי
    08/04/2010

שלום, אחותי נכנסה בהריון - חודש 5 והיא סיפרה לי לאחרונה שהיא ממש מפחדת מהלידה וגם שאולי משהו יקרה במהלך ההריון והיא תפיל. היא מספרת לי שיש לה סיוטים על זה ושהיא ממש חרדה אבל מצד שני היא לא מוכנה ללכת ליעוץ או טיפול. אשמח אם תוכלו לייעץ לי איך אני יכולה לעזור לה? אולי סוג של שיחות שאני יכולה לנהל איתה או אולי איזו פעילות מרגיעה או ספרים בנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפחדת מהריון

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    08/04/2010

לטלי
    הדבר שאת יכולה לעשות זה לנסות להבין (לא לשכנע) מה הקושי שלה בקבלת ייעוץ? מה יקרה לה לדעתה אם תלך לייעוץ ומה מפחיד בזה. אולי זה יהיה צעד בכיוון הנכון שיאפשר לה לקבל עזרה מקצועית.
    בנוסף את יכולה לעזור לה להתמקד בעובדות המצביעות על כך שההריון מתקדם באופן תקין, וגם בהיבטים הנעימים שקשורים בתינוק החדש שיוולד.
    פעילויות שמרגיעות אותה, כולל פעילות גופנית יכולות גם הן לסייע אולם אם החרדה נמשכת עזרה מקצועית תהיה מועילה יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו