מחשבות טורדניות במהלך ההריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשבות טורדניות במהלך ההריון
    אני
    18/04/2010

יש לי בעיה רצינית פתאום הציצו לי מחשבות טורדניות משבועיים (אני בהריון) מחשבות מיניות שלא עוזבות אותי בשלושת הימים האחרונים ואני מאוד נלחצת מהם היה לי לעתים מאוד רחוקות מחשבות כאלו והייתי מתגברת על הבעיה תוך יומיים שלושה כעת אני לא מצליחה להתעלם מהם אל תגידו לי ללכת לטיפול פסיכולוגי כי אני כבר שם והמליצו לי על רסקיו
    הפחד שלי נובע מזה שאלוהים יעניש אותי על מחשבות אלו (אני מסורתית) לכן כל פעם שהמחשבות אלו צצות אני נכנסת להתקף חרדה אני מאוד מפחדת שזה יזיק לעובר שלי
    בבקשו תתצילו אותי מה אפשר לעשות כדי להרחיק מחשבות אלו והתקפי הפחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בחרדה

ד''ר גיל הלפרין
    21/04/2010

האם את בטיפול אצל פסיכולוג/ית?
    מה דעתם על העניין?
    ממליץ לדון איתם על אפשרויות של טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

אני
    23/04/2010

אני בטיפול אצל עובדת סוציאלית האם זה משנה? (היא עם תואר שני נסיון רב) זה מה שמצאתי דרך המושלם
    לפיה זאת לא מחשבה אובססיבית ככי זה רק במחשבה שלי (הסברתי לה שאלו רק מלים שעוברים בראש שאין לי שליטה עליהם ללא תמונות או התנהגות כפיתית)
    כבר שבוע מאז שאמרה לי מה לעשות והמחשבות לא לגמרי נעלמות למרות שהן פחתו קצת
    מה אני אעשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשבות

ד``ר נועה ברק
    23/04/2010

שלום לך,
    את מתארת מחשבות טורדניות ללא התנהגות כפייתית.
    איני יודעת מה המטפלת אמרה לך לעשות אך אם את חשה כבר בהקלה מסוימת, תמשיכי בטיפול עד שתרגישי טוב
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר לידה

חסויה
    09/05/2010

שלום אני לאחר הפלה מאוחרת לידה עובר 16 שבועות שמת
    אני כל היום בורחת העבודות מהמחשבות על מה שהיה וגם לפעמים נתקפת ביסורי מצפון מה לא עשיתי בסדר ואיך עכשיו היתי צריכה להיות בשבוע כך וכך וכואב לי על הכל ולמה לא שמרתי על עצמי וכו אבל שאני לבד אני מתכנסת בעצמי ובעצבות ובכי אוהב לספר ולדבר על הטראומה גם ולא מצליחה להשתחרר מהעצב הזה מה לעשות ? האם המשבר הזה יעלם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טורדנות

ד``ר נועה ברק
    10/05/2010

שלום לך,
    עברת חוויה לא פשוטה ותגובות העצב הן טבעיות. לא כתבת לפני כמה זמן היתה ההפלה.
    מומולץ שאם המחשבות לא עוזבות גם לאחר זמן לפנות לטיפול. אולי חווית את ההפלה כטראומה ואז יש לטפל בטראומה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו