רוצה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה עצה
    ניב
    26/04/2010

שלום לכם, בעלי ואני עשינו בדיקות גנטיות ונמצא ששנינו נשאים למחלה.אנחנו בכלל מתכננים הריון רק בעוד שנה לערך ובכל זאת אני מודאגת כבר עכשיו-מה יהיה? כן אצליח להכנס? ואולי מהדאגות לא אצליח? ונלך לטיפול? או לא? מה אפשר לעשות כדי להשקיט את עצמי. בעלי כבר משתגע וגם אני...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה עצה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    27/04/2010

למירית,

החששות שאת מתארת מובנות על רקע העובדה שקיימים ממצאים גנטיים שנוגעים להריון ולידה אך טיבם ומשמעותם אינו ברור.

מחד, אם אפשר "לשכוח" מהעניין עד שזה יהפוך לרלוונטי זו עשויה להיות דרך יעילה לעת עתה.

מאידך, יתכן שברור עובדתי והתייעצות לגבי המשמעויות של הממצאים הגנטיים יאפשרו לכם להרגע.

פעמים רבות החרדה ניזונה מכך שאנחנו מייחסים כל מני משמעויות חמורות לנתונים חלקיים ובונים תסריטים קטסטרופליים שאינם מבוססים. אם אכן זה המצב, הרי שהבנת המשמעויות עשוייה בהחלט לסייע בהרגעת הדאגות.

כמובן, אם החששות ממשיכים מומלץ להתייעץ עם פסיכולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו