מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד וחרדהאלמונית05/05/2010
אני מרגישה שאני חייבת להתייעץ עימכם ,בחודש 8 2009-נכנסתי להריון ועברתי הפלה טבעית בשבוע הרביעי ,מאז חיי השתנו שקעתי במן סוג של דיכאון וכמיהה לילד אני לא מפסיקה לחשוב על כך בכל דקה נתונה שיש לי וזה משפיע לי על כל היום אפילו בלילות אני חושבת ומאז אני מנסה בכל חודש ולא נקלטת להריון אני חושבת רק דברים שליליים שאולי לא אוכל להיכנס להריון ,שבטוח משהו לא תקין אצלי וכך עובר לו עוד חודש ועוד אחד ללא הריון מאוד קשה לי מה עושים ?האם המחשבות האלו בתוך תוכי גורמות לי לא להיקלט ?ודבר נוסף כיצד ניתן לחשוב חיובי ולא שלילי? הרופאה שלי אומרת לי שאין צורך לבדוק כלום שפשוט לא צריך בכלל לחשוב על זה ,אך כיצד עושים זאת במיחודש כשכולם שואלים "אם אין לי הריון באופק" .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך למה שציינתי
אלמונית05/05/2010ןחשוב לי לציין כי אני התחתנתי לפני שנה ואין לי ילדים עדיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה
ד``ר נועה ברק06/05/2010שלום רינת
את מתארת דפוס של מחשבות טורדניות לגבי יכולתך להרות. אין ספק שאת מאוד מתוחה ויתכן והמתח משפיע לרעה גם על מצב הרוח שלך וגם על כניסתך להריון.
מאוד מומלץ שתלמדי כיצד להרפות . הרופאה שלך צודקת. עברו רק כמה חדשים ואין סיבה אמיתית לדאגה.
את יכולה לפנות לטיפול גם דרך קופת חולים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)