מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה בהריוןמוטרדת05/05/2010
שלום
אני בת 37 בהיריון רביעי שבוע 29.
לאחרונה התחלתי לחוות אחת ליום או יומיים תחושות של אין אויר בצורה קיצונית, זיעה ומצוקה קשה של חייבת להפסיק הכל ולברוח לאויר הפתוח. אחרי מספר דקות זה עובר.
זה קרה לפני כמה ימים בחניון תת קרקעי שפשוט עזבתי את הרכב באמצע החניון ורצתי למעלה.
זה קרה גם במקלחת.
חשוב לי לציין שמיד לאחר הלידה האחרונה (כ-3 שנים) חוויתי כמה ימים של התקפי חרדה קשים שעברו מעצמם ללא תרופות או טיפול ומאז הם לא חזרו עד היום.
מה עושים? האם זה שאני מתחילה לסבול מהתקפים, קלים יחסית ,עכשיו מעידים בהכרח שאחווה שוב תופעות דומות אחרי הלידה?
אני מאוד מוטרדת
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי חרדה
ד``ר נועה ברק06/05/2010שלום לך,
התקפי החרדה שהופיעו יכולים לסמן לך שאולי יש דברים שמטרידים אותך. מומלץ לטפל בהם דוקא עכשיו כשהם קטנים. חרדה היא תופעה שאפשר ללמוד להתמודד עימה. אני חושבת שברגע שתחושי יותר שליטה, תוכלי להתמודד גם אחרי הלידה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)