מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אני סובלת מדיכאון אחרי לידה?חן08/05/2010
לפני הלידה הייתי אישה שמחה שאוהבת לעשות דברים ושונאת להתבטל. מחייכת, צוחקת, ללא דאגות.
מהלידה עד מה שאני מנסה להיזכר, התחילו לי מחשבות שאני ממש מרגישה חרדמה מהן- עד כמה חרדה? יכולה לבכת, להילחץ, להתעצבן, לצעוק(על בעלי על משהו קטן שעשה וכד')
אני חרדה נורא לתינוק, שלא יאכל מספיק, שלא יהיה י מספיק חלב, שלא יגדל.
הרבה מחשבות על מוות- מוות שלי, מה יהיה אח"כ לאן נגיע, האם יש משהו אח"כ? אין לי חשק לשות כלום ואני לא נהנת בקושי מדברים כי כל הזמן הראש שלי אומר לי "ממילא בסוף כולם מתים וזה ניגמר אז בשביל מה לעשות X?"..
ביום הכל סבבה, שמחה, אוהבת לעשות הכל, ומדי פעם חושבת על זה אבל מדחיקה,
אבל פוחדת מהערבים והלילות- פוחדת כל יום כבר במשך שבועיים.
זה גורם לי לעצבים שמוקרנים לתינוק ולפעמים קשה לו להירגע.
מפחדת למות, חוצה כביש מאוד בזהירות, מפחדת להכניס מכשירים לחשמל שמא אתחשמל ואמות ועוד כל מיני דברים מוזרים.
מפחדת גם ממוות של קרובים אלי.
אשמח לעזרה דחוף. האם זה חרדה אחרי לידה?
האם זוסתם חרדה?
למי אני יכולה לפנות?
אני מרגישה מתוסכלת :-(
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק09/05/2010שלום חןת
את מתארת דפוס של הפרעת חרדה שהאיפיון המרכזי שלה הוא דאגנות וגם מצב רוח ירוד
מומלץ מאוד לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך לחזור להרגיש טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)