צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    ניב
    03/06/2010

הי,בעלי ואני נשאים של מחלה גנטית ולאחר יעוץ גנטי מקיף החלטנו שנכנס להריון טבעי ונעשה סיסי שיליה (יש לנו 75% שהכל יהיה תקין ב"ה).ושבמידה ולא יהיה תקין נעשה הפלה. אני שלמה עם הדרך הזו ומאמינה לרופאים שאומרים שהרבה אנשים במצבנו מביאים ילדים בריאים לעולם.אני כל הזמן אומרת לבעלי ש25% סיכון זה מלא והוא אומר אז מה זה 75% לעומת זאת? אני יודעת שהוא צודק! ובכל זאת אני ממש באובססיה על זה,כל הזמן גולשת בפורומים וחושבת על זה ומה יהיה אם לא נצליח וכו? מה אתם חושבים שאני יכולה לעשות כדי להרגע?הרי ברור שככה אי אפשר להכנס להריון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    05/06/2010

שלום לך
    את נמצאת במצב מורכב. אכן בעלך צודק ש75% הם סיכוי טוב לילד בריא . מתעוררות מספר שאלות האם את מוכנה לילד? מה משמעות הסיכון עבורך? איך תתמודדי עם הריון בסיכון?
    מומלץ מאוד שתשוחחי עם פסיכולוג המתמחה בתחום כדי שתוכלי לברר שאלות שמטרידות אותך ולפתור אותן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

ניב
    05/06/2010

אני מאוד רוצה ילד ובמידה והבדיקה לא תצא תקינה-משמע ילד חרש אני יודעת שלנו זה נכון להפיל
    (יש אנשים שחושבים שאני טועה אבל עשיתי את הבדיקה כי אני רוצה ילד בריא),ולכן אני שלמה עם זה.אני רק חוששת מה יהיה עם זה לא יצליח הרבה זמן?וכל פעם העובר יהיה חולה? איזה פסיכולוג מתמחה בתחום כזה?מה היית מציעה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    05/06/2010

שלום לך,
    ממליצה שתפני לפסיכולוג רפואי המתמחה בבעיות הריון ולידה. כך תוכלי לקבל מענה טוב ומקצועי .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פסיכולוג רפואי

ד''ר גיל הלפרין
    07/06/2010

ניתן למצוא מידע על פסיכולוגים רפואיים הן באתר משרד הבריאות והן דרך קופות החולים.
    כיום בחלק מקופות החולים אפשר לקבל ייעוץ מפסיכולוג רפואי בנושאי הריון דרך הקופה וללא עלות.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו