פחד מלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד מלידה
    דלית
    16/06/2010

אני אמורה ללדת בעוד שבועיים ואני ממממממש מפחדת אני כל הזמן חולמת סיוטים על זה. אנ י לא יודעת כבר מה לעשות ומצד שני לא רוצה לבוא עם אנרגיות שליליות בבקשה תעזור לי אני ככ מפחדת מהכאב ומזה שמשהו יכול להסתבש בלידה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד מלידה

הוספת תגובה

• פחד מלידה

ד``ר נועה ברק
    17/06/2010

שלום דלית
    את מתארת חרדה ולא פחד. ההבדל ביניהם הוא שפחד הוא מאיום ממשי ועכשוי ואילו חרדה היא מנגנון שמתחיל המחשבה. חרדה תמיד מתייחסת לעתיד ומאופיינת פעמים רבות במילים מה אם? או רק שלא.....
    את יכולה להתמודד עם החרדה על ידי דיבור פנימי . נסי לזכור שבעיות אכן יכולת לקרות אבל ברוב המכריע של המקרים הלידות מסתיימות בהצלחה עם תינוק בריא ואם בריאה ומאושרת.
    האם כדאי לתת לאחוז כל כך נמוך להאפיל על אחוזים גבוהים של הצלחה.
    נסי לדמיין גם תסריטים חיוביים. נשמי עמוק ועם כל שאיפה הכניסי חמצן לך ולתינוק ועם כל נשיפה הוציאי החוצה את מה שאינך זקוקה לו ברגע זה. מחשבת, טרדות, דאגות, תני להם לצאת החוצה.....
    אם עדיין לא הצלחת להרגע פני לרופא שלך
    מאחלת לך הצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו