דאגות ופחדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגות ופחדים
    sam
    19/06/2010

שלום
    אני בהריון שבוע 25 ברוך השם הכל תקין
    יש לי בעיה רצינית
    המון דאגות וחרדות
    כל כך אובססית מבחינת אוכל , מפחדת לאכול דברים מסוימים או שיפול לי זבוב באוכל או בשתיה עד כדי כך הגעתי לחרדה לפעמים שמישהו ישים לי סם זה ממש מצחיק אבל זה קורה
    גם כן אני חוששת מדימום או ירידת מים וכשאני נכנסת לשירותים תמיד חוקרת וזה מאוד מציק לי מחשבות אלו לפעמים מעצבנות אותי ומונעות אותי לתפקד מה לעשות חוץ מללכת לטיפול כי היתי כבר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגות ופחדים

הוספת תגובה

• דאגות

ד``ר נועה ברק
    20/06/2010

שלום סם,
    את מתארת הפרעת חרדה כוללנית המאופיינת בדאגות ומחשבות טורדניות. צר לי לשמוע שטיפול לא עזר. איני בטוחה שהיית בטיפול הנכון...
    בכל מקרה טיפול תרופתי הוא בהחלט אופציה. ממליצה שתשוחחי עם הרופא שלך ותשקלו טיפול תרופתי בטוח להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות!

sam
    20/06/2010

בקשר לטיפול תרופתי אני פניתי לפסכיאטר ונתן לי טיפול שאלתי רופא המשפחה ואמר שלא מזיק אני בקטע של החרדה גם מתרופות מה שמונע אותי לנטול אותם אבל כנראה אני אצטרך לקחת אותם כי המצב מחמיר והדאגות לא מפסיקות אלא הולכות וגוברות
    האם יש משהו אחר חוץ מהתרופות שיעזור לי?!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    21/06/2010

שלום סם
    לפי תאורך את זקוקה לטיפול או פסיכולוגי או תרופתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול משולב

ד''ר גיל הלפרין
    22/06/2010

הי סם,
    לפי התאור שלך נראה כי את עשויה להפיק את המיטב משילוב של טיפול פסיכולוגי ותרופתי.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו