חרדה מהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מהריון
    ליהי
    22/07/2010

שלום אני בת 27..... חרדה מלהיות בהריון מכל התהליך של 9 חודשים (משהו שאיני יכולה לשלוט כביכול מבחינה גופנית ובכלל) סובלת מחרדות מגיל צעיר עם זאת הצלחתי לשלוט בהן... לפני כ3 שנים עשיתי הפלה באותה תקופה הרגשתי טוב עד שגיליתי שאני בהריון ואז התחלתי להיות מאוד חרדתית. אני לא יודעת מה לעשות אני מאוד מאוד מפחדת להיות בהריון וומהתהליך עצמו וכמובן ולהיות חרדתית, בנוסף לכך אני נגד כדורים(כן אני יודעת שהם עוזרים לחיות) אובדת עצות....... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מהריון

הוספת תגובה

• הריון

ד``ר נועה ברק
    26/07/2010

שלום ליהי
    את מתארת בעיה עמוקה, מורכבת וארוכת שנים. לכן, אם אכן את מעונינת בפתרון הבעיה אני ממליצה שתפני לטיפול בו תבדקי את הסיבות לחרדה הממושכת ואולי גם תצליחי לקבל כלים שיעזרו לך לעבור הריון במידה ואמהות היא אחת ממטרותייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר גיל הלפרין
    27/07/2010

לליהי שלום,
    אני מצטרף לדבריהה של ד"ר ברק וממליץ להתחיל טיפול פסיכולוגי. בתוך כך, את מציינת בפנייתך שאת נגד טיפול תרופתי ויתכן שזו אחת הסוגיות שכדאי לבחון בטיפול הואיל וטיפול תרופתי בשילוב טיפול פסיכולוגי נחשב כיעיל במיוחד לטיפול בהפרעות חרדה.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו