מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מניתוח קיסריחגית31/07/2010
שלום! ילדתי לפני כ- 3 חודשים בן מקסים. תהליך הלידה היה לא קל, הגעתי לחדר לידה עם ירידת מים, זירוז, פתיחה מלאה אך לאחר שעות של עינויים הוחלט ברגע האחרון על ניתוח קיסרי מכיוון שהאגן שלי צר.
אני אדם חרדתי מאוד באופיו, המילה "ניתוח" צורמת לי מאוד. במשך כל ההריון הפחד שלי היה מניתוח למרות שלא היה כמובן שום סימן מקדים לכך שזה בסוף מה שיקרה לי.
ככל הנראה את שאר הלידות שיהיו לי בע"ה גם אצטרך לעבור בניתוח קיסרי. נכון להיום זה עוד מוקדם לחשוב על זה, אך אני כן מוטרדת במחשבות על העתיד ועל כך שאצטרך לעבור זאת עוד פעמיים לפחות. מהלך הניתוח והאישפוז אחריו היה לי מאוד קשה פיזית אך לא פחות קשה נפשית. אני מפחדת מהניתוח, מתקלות כאלה ואחרות ששמעתי עליהן, ממוות חלילה, מכל מיני מחשבות רעות וטורדניות. אני חוששת שההריון הבא יהיה קשה מאוד מבחינה נפשית, אני חושבת שהוא ילווה במתח רב ובעצבים, שלא כמו בהריון הראשון שהיה קל יחסית... אני מפחדת גם מהאפידורל, רק המחשבה לעבור את כל התהליך הזה שוב מפחידה אותי מאוד... אך כשאני מחזיקה את בני המתוק הרבה מהפחדים הללו נעלמים... אך בכל זאת... מה אני צריכה לעשות? אני זקוקה לדעתכם לטיפול??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר נועה ברק02/08/2010שלום חגית
נשמע שחווית את הלידה כטרטומטית וזה הבסיס לחששות שלך
ממליצה שתפני לטיפול כדי להסיר את החששות ולהגדיל את המשפחה בשמחה וללא מחשבות טורדניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)