מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות עם חלומותס.13/08/2010
שלום
אני בחודש שמיני להריון , חוויתי הרבה חרדות ודאגות במהלך השמונה חודשים שעברו ולא יודעת איך הסתדרתי איתן עד היום אני חווה אותם דאגות וחרדות. אך הדבר הכי מפריע לי זה ריבוי חלומות והבעיה שלי שיש שלושה ארבעה חלומות שאני באמת לא אוהבת לחלום ופתאום הם צצים לי הבעיה ההכי גרועה זה שאם אני רואה חלום דומה לחלומות שאני שונאת א6ני מצתחילה לחשוב האם חלמתי אותו חלום או שזה שונה !!! למרות שאני בטוחה שזה לא אותו חלום אבל אני מאבדת בטחון בעצמי. הבעיה שאני מפחדת מהפירושים שנותנים לחלומות אם כן מאנשים או מפירושי חלומות בספרים מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק חלומות אלה או הפחד מהחלומות כי אם אני חולמת אני כל היום נכנסת ללחץ מהחלום ומפחדת על העובר שלי (ברקע עברתי הפלה אחת והריון הזה היה הריון תאומים שאחד הפסיק להתפתח)
הלכתי לטיפול פסיכולוגי ולא כל כך עזר בקשר לדאגות וחרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות
ד''ר גיל הלפרין14/08/2010למרות שהנסיון שלך בטיפול פסיכולוגי לא עזר, את אינך מציינת באיזה סוג של טיפול היית ולמשך איזו תקופה.
יתכן שבכל זאת יש לשקול טיפול פסיכולוגי, שכן טיפול מתאים יכול בהחלט לסייע בעניין.
בהלצחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)