מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדותשלי15/08/2010
היי, אני כבר מספר שנים סובלת מהפרעות חרדה שמונעות ממני הרבה דברים, להיות בחברה מוכרת, נהיגה, ביטחון עצמי נמוך, אני מצליחה להתמודד ע"י טיפול בכדורים אך שאני מפסיקה המצב חוזר לעצמו, ניסיתי טיפול התנהגותי קוגנטיבי שלא הצליח עבורי, כעת אני עובדת בעבודה שאני רוב היום נוהגת ואני מתכננת להיכנס להריון, קראתי את ההשפעות של תרופות על העובר וזה סיכון שאני לא אקח, אך אני לא יודעת מה לעשות? להיתפטר מעבודתי ואז ממה אני אחיה? מבקשת עזרתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ד``ר נועה ברק17/08/2010שלום שלי
את מתארת חרדה עם המנעות. את מציינת שהחרדה מונעת ממך הרבה דברים אך למעשה את נמנעת מדברים מסוימים שכנראה מקושרים אצלך באופן אסוציאטיבי לחרדה וכאן הבעיה.
לכל בעיה יש מה שנקרא גורם משמר כלומר אותו גורם המונע מהבעיה להפתר. אחת הבעיות המרכזיות בחרדה היא ההמנעות שמרגיעה בטווח המיידי אך מגבירה את החרדה בטווח הארוך.
מכיוון שאינך מעונינת בטיפול תרופתי (המאושר על ידי משרד הבריאות) חשוב שתמצאי דרך להתמודד עם ההמנעות. את מציינת שטיפול לא עזר נסי טיפול אחר
פעילות גופנית וטיפולי מגע יכולים להקל עלייך בהתמודדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)