חרדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות
    שלי
    15/08/2010

היי, אני כבר מספר שנים סובלת מהפרעות חרדה שמונעות ממני הרבה דברים, להיות בחברה מוכרת, נהיגה, ביטחון עצמי נמוך, אני מצליחה להתמודד ע"י טיפול בכדורים אך שאני מפסיקה המצב חוזר לעצמו, ניסיתי טיפול התנהגותי קוגנטיבי שלא הצליח עבורי, כעת אני עובדת בעבודה שאני רוב היום נוהגת ואני מתכננת להיכנס להריון, קראתי את ההשפעות של תרופות על העובר וזה סיכון שאני לא אקח, אך אני לא יודעת מה לעשות? להיתפטר מעבודתי ואז ממה אני אחיה? מבקשת עזרתכם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

• חרדות

ד``ר נועה ברק
    17/08/2010

שלום שלי
    את מתארת חרדה עם המנעות. את מציינת שהחרדה מונעת ממך הרבה דברים אך למעשה את נמנעת מדברים מסוימים שכנראה מקושרים אצלך באופן אסוציאטיבי לחרדה וכאן הבעיה.
    לכל בעיה יש מה שנקרא גורם משמר כלומר אותו גורם המונע מהבעיה להפתר. אחת הבעיות המרכזיות בחרדה היא ההמנעות שמרגיעה בטווח המיידי אך מגבירה את החרדה בטווח הארוך.
    מכיוון שאינך מעונינת בטיפול תרופתי (המאושר על ידי משרד הבריאות) חשוב שתמצאי דרך להתמודד עם ההמנעות. את מציינת שטיפול לא עזר נסי טיפול אחר
    פעילות גופנית וטיפולי מגע יכולים להקל עלייך בהתמודדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו