הפלות חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפלות חוזרות
    דני
    10/09/2010

היי,
    אני בת 31 ונשואה כשנה וחצי, בשנה האחרונה עברתי 2 הפלות אשר לא הקשו עליי, הצלחתי אחריהן לקום ולחייך ולחזור לעצמי אך לפני כחודשיים עברתי הפלה בשבוע 16 עקב מום נדיר במוח העובר. מאז אינני חזרתי לעצמי, בחודש האחרון אינני מפסיקה לבכות מדי לילה עקב אשמה בלתי הגיונית שאני הרגתי את העובר עקב ניתוקו מגופי וכמו כן אני נזכרת במראהו של העובר(לצערי הרב הפנתי את ראשי בדיוק שהוציאו אותו ממני וראיתי אותו). אני יודעת שעשיתי את הדבר הנכון-לא הייתי רוצה להביא ילד לסבול מ-100% נכות גופנית ושכלית. אך למרות זאת אינני מסוגלת לחבר את הלב והרציונל שבי ולסלוח לעצמי. כמו כן, נכון לתקופה האחרונה אינני רוצה להיכנס להריון עקב הטראומה שעוברת עליי, אך מנגד אני רוצה ילדים.
    בבקשה עזרו לי, אני יודעת שאני צריכה עזרה(למרות שאני אישה חזקה מאוד ואופטימית-אך הפעם החוזק והאופטימיות כנראה נשארו בבי"ח), למי לפנות ואיזה טיפול טוב לי(אני גרה בגליל).
    שתהיה לכולנו שנה טובה ובשורות טובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפלות חוזרות

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    10/09/2010

שלום דני
    המצוקה שלך מובנת. נשמע שעברת ארוע שהשפיע עליך מאוד
    טיפול הוא רעיון מצוין.
    יש בגליל מרכזים לטיפול הן בבתי החולים והן במכונים שעיסוקם בטיפול בחרדה ובטראומה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו