מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ודיכאון לקראת סוף ההריוןאושרית12/09/2010
שלום רב אני כרגע בשבוע 38+4 להריון בשלושה שבועות האחרונים הופיעו אצלי סימני דיכאון היה לי התקף חרדה קשה בלילה והגעתי לבית החולים ומאז אני נוטלת קלונקס במינון של 0.5 מ"ג בשבוע האחרון יש החמרה במצבי אני בוכה במשך כל היום ממש בלי הפסקה כמעט אני פוחדת להיות לבד וגם שאני עם אנשים אני מרגישה רייקנות מאוד גדולה וכמובן קשיי נשימה בלילה וכל הנלווה לזה
אני רוצה לציין שעברתי שתי הפלות והלידה עכשיו היא אחרי טיפול IVF ואני כבר שלושה חודשים בבית בשמירת הריון עקב כל מיני בעיות בדרך כל התקופה הזו הייתי גיבורה וחזקה ודווקא עכשיו שסוף סוף אני קרובה לדבר שחיכיתי לו כל כך אני לא מצליחה להנות מכלום חשבתי לעבור ללוריון כי לדעתי הקלונקס לא עוזר לי אנא ממכם דחוף ברצוני להגיע ללידה מאושרת וחזקה ולהכניס את התינוק שלי לבית יציב ובריא ולא להתחיל כמו שאני מרגישה כיום אודה לתשובתך בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ודכאון
ד''ר גיל הלפרין15/09/2010לאושרית שלום,
נראה שהחרדה והדכאון שאת חווה הנם בנקודת שיא ויש סיבה לקוות שבעוד שבוע או שבועיים הטיפול התרופתי שהתחלת יתחיל להשפיע ולהביא לשיפור משמעותי בהרגשתך. כפי שאני מניח הסביר לך הרופא המטפל לתרופות לוקח 4-5 שבועות בטרם יגיעו לכדי השפעה משמעותית. יחד עם זאת כדי להיות בקשר רציף עם הפסיכיאטר על מנת לוודא שאת על המסלול הנכון.
בנוסף, למרות השלב המתקדם של ההריון מומלץ לפנות לטיפול פסיכולוגי. השילוב עם עם הטיפול התרופתי מומלץ ביותר במצבים של חרדה ודכאון. זאת ועוד, יש להניח שליווי פסיכולוגי יסייע גם לאחר הלידה.
לסיכום, נסי להתמקד במחשבות על התינוק/ת החמודים שבדרך ועל כל ההיבטים הנעימים והמרגשים שצפויים לך בבואם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)