חרדה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה קשה
    לימור
    19/09/2010

אני בתחילת הריון שבוע 10. מאז הוא מתמיד אני סובלת מחרדות. אך הפעם בהריון זה מתגבר. לפני כמה ימים הייתי לבד בבית הרגשתי שאני נופלת מהכיסא למרות שלא נפלתי. הרגשתי את הראש לי נזרק הצידה אבל בבפועל זה לא קרה. קמתי בבהלה מהכיסא עם קושי לנשום ודופק מהיר, הבנתי שהיה טריגר לבואו של הפחד הנוראי הזה. הלכתי בבית אינספור פעמים אך התחושה עדיין הייתה נוראית. הרגשתי שאני עומדת ליפול אך בעצם זה לא קרה רק הרגשה וגלי חום שעלו בי. יצאתי החוצה לגן משחקים רק כדי להיות בסביבת אנשים ולא לבד וגם לנשום אוויר. זה קצת הקל. בעלי חזר לאחר מכן והוקל לי.. למרות שהתחושה המפחידה נשארה. אני אציין שאני היפוכונדרית ודואגת לבריאותי מאוד.
    בזמן האחרון אני מרגישה מן תחושה מוזרה בראש שגורמת לי לפחד נוראי. מן תחושת ריק בראש כאילו משהו שם רדום וזה בא והולך ובעקבותיו הפחד והחוסר שיווי משקל. הייתי רוצה לעשות צילום ראש אבל גם מה שימצאו מפחיד אותי. אני מרגישה שאיני יכולה לחיות בפחד יותר, יש יותר דברים שאני חרדה אליהם מאשר דברים שלא. תמיד אני מדמיינת הנורא מכל. אני כבר אובדת עצות. מצד אחד רוצה לעשות את כל הבדיקות הרפואיות מצד שני חוששת לתוצאות. אני מפחדת לשלום העובר. שאני מזיקה לו. אני גם חוששת מתרופות לא רוצה להזיק לעובר. מה עושים? אני כבר אובדת עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה קשה

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר נועה ברק
    20/09/2010

שלום לימור
    את מתארת התקפי חרדה ודאגנות . שתיהן בעיות חרדה מוכרות וניתנות לטיפול.
    מומלץ שתיפני לטיפול בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו