שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הילי
    28/09/2010

שלום, אני בשליש הראשון של ההריון ובדכאון, האם מותר ליטול כדורים נגד דכאון בהריון? המצב בלתי נסבל ואיני מתפקדת . אני בהריון מחבר שנפרד ממני, מפאת גילי (40) אני חוששת שזו ההזדמנות האחרונה שלי לאמהות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דכאון

ד``ר נועה ברק
    28/09/2010

שלום הילי
    יש אפשרות לקבל טיפול תרופתי בהריון את מוזמנת לפנות למרכז היעוץ של משרד הבריאות על מנת שתוכלי לדעת בודאות.
    מומלץ מאוד שתפני לפסיכיאטר שיתאים לך טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון - תגובה

ד''ר גיל הלפרין
    09/10/2010

להילי שלום,

הנסיבות שהובילו לדכאון עשויות בהחלט, כפי שאת עצמך מציינת, להיות קשורות בפרידה מהחבר ובנסיבות החיים העכשוויות שלך.

בשל כך יש חשיבות רבה לפנות לטיפול פסיכולוגי וזאת בנוסף על בדיקת האפשרות לטיפול תרופתי.

אמנם קיימים מקרים רבים בהם לטיפול התרופתי יש אפקט משמעותי אך המחקר והנסיון מצביעים על כך ששילוב עם טיפול פסיכולוגי הנו יעיל יותר - וזה נראה רלוונטי במיוחד במצב העניינים שאותו את מתארת.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו