שאלה לרופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים
    מזל
    30/10/2010

1. קיימתי יחסי מין יבשים ..הוא נשאר בבגדים ואני עירומה לחלוטין ..הוא גמר בכנסו והופיעו כתמים על מכנסו אשר היו במגע ישיר עם הנרתיק לכן חששתי מהריון ופליטת זרע אליי.

2. 14 יום אחרי הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית והראתה תשובה שלילית ,בדיוק באותו יום קיבלתי ווסת ...אך נשארתי בחשש שזה דימום בתחילת הריון ואינו דימום ווסתי לכן חיכיתי עד שסיימתי את המחזור ואחרי חמישה ימים שוב ביצעתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית.
    מרוב מתח ודאגה לאחר שבוע גם ביצעתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית .

אני כבר עשרה ימים סובלת התנפחות בבטן ללא כאבים ...כובד ואי נוחות,צרבת וגזים ... גרד בפי הטבעת , שינוי בצואה בצבע ובריח .
    אני בפאניקה וחרדה וחוששת לעשות בדיקת דם ... אולם עשיתי ארבע פעמים בדיקת הריון ביתית והראו תשובות שליליות אך עדיין לא יצאתי מהחרדה ...בעוד שבוע אני אמורה לקבל מחזור ואני נורא במתח שלא אקבל בזמן ...לא יודעת איך לצאת מזה.
    נא עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לרופאים

הוספת תגובה

• שאלה לרופאים - תגובה

ד``ר נועה ברק
    31/10/2010

שלום לך
    אינך בהריוןכנראה והסימפטומים שאת מתארת יכולים להיות קשורים ללחץ נפשי.
    ממליצה מאוד שתפני לטיפול. מדובר כאן בנושא מורכב שקשור למיניות ולקשר וכדאי ללבן אותו מול איש מקצוע
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדה חרדה חרדה

מזל
    02/11/2010

קיבלתי מחזור היום אך הקדים שבעה ימים ...יש לי מחזור סדיר מאוד ואף פעם לא הקדים שבעה ימים ... שוב יש לי חרדה עוד יותר ...האם מדובר בדימום או בווסת
    האם זה נורמלי ?
    אני חוששת לפנות לרופא ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו