מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאיםמזל30/10/2010
1. קיימתי יחסי מין יבשים ..הוא נשאר בבגדים ואני עירומה לחלוטין ..הוא גמר בכנסו והופיעו כתמים על מכנסו אשר היו במגע ישיר עם הנרתיק לכן חששתי מהריון ופליטת זרע אליי.
2. 14 יום אחרי הביוץ ביצעתי בדיקת הריון ביתית והראתה תשובה שלילית ,בדיוק באותו יום קיבלתי ווסת ...אך נשארתי בחשש שזה דימום בתחילת הריון ואינו דימום ווסתי לכן חיכיתי עד שסיימתי את המחזור ואחרי חמישה ימים שוב ביצעתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית.
מרוב מתח ודאגה לאחר שבוע גם ביצעתי בדיקה ביתית ויצאה שלילית .
אני כבר עשרה ימים סובלת התנפחות בבטן ללא כאבים ...כובד ואי נוחות,צרבת וגזים ... גרד בפי הטבעת , שינוי בצואה בצבע ובריח .
אני בפאניקה וחרדה וחוששת לעשות בדיקת דם ... אולם עשיתי ארבע פעמים בדיקת הריון ביתית והראו תשובות שליליות אך עדיין לא יצאתי מהחרדה ...בעוד שבוע אני אמורה לקבל מחזור ואני נורא במתח שלא אקבל בזמן ...לא יודעת איך לצאת מזה.
נא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
ד``ר נועה ברק31/10/2010שלום לך
אינך בהריוןכנראה והסימפטומים שאת מתארת יכולים להיות קשורים ללחץ נפשי.
ממליצה מאוד שתפני לטיפול. מדובר כאן בנושא מורכב שקשור למיניות ולקשר וכדאי ללבן אותו מול איש מקצוע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדה חרדה חרדה
מזל02/11/2010קיבלתי מחזור היום אך הקדים שבעה ימים ...יש לי מחזור סדיר מאוד ואף פעם לא הקדים שבעה ימים ... שוב יש לי חרדה עוד יותר ...האם מדובר בדימום או בווסת
האם זה נורמלי ?
אני חוששת לפנות לרופא ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)