מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום חוששת מהריוןאיילי03/11/2010
שלום בת31ילדתי לפני 5חודשיים תאומיים שנולדו בשבוע29לערי מצבם היה קשה בטיפול נמרץ בפגייה כעבור 16יום בני נפטר ז"ל והבת התאוששה ותודה לאל איתנו בבית
מבי קשה מרגישה רייקנות כאילו חסר לי עוד אחד והיא לא מספיקה לי
חוששת ורוצה הריון בזמן הקרוב מפחדת שלא יבוא טבעי עוד הרבה זמן
ואז אצטרך לעבור שוב טיפולים שאני ממש לא בעד אגב ההריו היה בהפרייה ...
יא לי לדבר עם פסיכולוגית פעם אחת אבל לא ממש עזרה רק הקשיבה.....
מאוד רוצה עוד ילדים ורוצה שיגדלו ביחד
מפחדת לעבור הריון שיהיה בסיכון ולחשוב כל מהלך ההריון מה יהיה אם........
קשה לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חוששת מהריון - תגובה
ד''ר גיל הלפרין04/11/2010לאיילי שלום,
אבדן של תינוק הנה חוויה עצובה וכואבת ביותר הדורשת תהליך של אבל. כל זה מאד קשה לעשות במקביל לטיפול בתינוק חדש. נראה שחלק ממה שאת חווה קשור בעצמה ובאינטנסיביות של האבדן איתו את מתמודדת.
למרות שהיית במפגש חד פעמי עם פסיכולוגית שלא הרגשת בו שאת נעזרת חשוב מאד לאפשר לעצמך לדבר ולעבד את מה שעבר עלייך.
יתכן ששווה לנסות שוב פעם לשוחח עם אשת מקצוע ואם זה לא הולך אז עם משפחה או חברה קרובה.
אם תחושת הצער והריקנות מקשים עלייך לתפקד, לקום, לטפל בתינוק או בעצמך אז חשוב לקבל עזרה מקצועית בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר שלום
איילי04/11/2010הי ,האמת שהכי נוח לי זה לדבר עם בעלי אבל אני יודעת שגם לו כואב ולא רוה להכביד גם את הכאב שלי
אני רוה ליי שאני כ מתפקדת איכשהו מנסה מאוד כי בכל זאת אני עם הילדה כל היום אני לא עובדת..אבל בכל זאת יש רייקנות שקשה להסביר בראש שלי יש שני ילדים שהייתי צריכה לגדל ונשארה לי אחת
אני כ רוה להיכנס להריון א מפחדת אם יקרה משהו שוב......א להויא את זה מהראש כי הרי כל ההריון שלי היה תקין עד שבוע 27
אז אתה אף פעם לא יכול לדעת מה יהיה בלידה אני גם שומעת בזמ האחרון על הרבה מקרים שנגמרו במוות ליולדת .....מפחיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)