מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהריון וחוששת מפני הפרת האיזוןמוטרדת07/11/2010
אני אם לילד מהמם בן שנתיים וקצת וכרגע בתחילת הריון שני. מדובר בהריון שבעלי ואני מאוד רצינו בו אולם בימים האחרונים אני חשב אמביוולנטיות רבה כלפיו.
ההריון הראשון עבר חלק ומקסים ללא כל תופעות לוואי, זהרתי ונהניתי מכל רגע וכשבני נולד התאהבתי בו ממבט ראשון ועד היום אני מאוהבת.
עם זאת הזוגיות שלי ושל בעלי עברה כמה טלטלות ואני מרגישה שרק לאחרונה חזרה למסלול הנכון. כעת אני חוששת מאוד לאבד את האיזון העדין במשפחה שלנו, אני חרדה מפני זה שלא אצליח להקדיש את כמות הזמן שהייתי רוצה לבני ושמא אולי אני גוזלת ממנו זמן איכות שהיה צריך להיות לו. בעלי עובד שעות ממושכות וברוב השבוע אני לבדי.
ההריון הזה התחיל עם מספר בעיות (דימומים, דופק שלא נצפה בתחילה) ואני סובלת מאוד מאוד מבחילות ועייפות.
כל אלו לצד החששות והשתוללות ההורמונים גורמים לכך שאני ממש לא מצליחה להתרגש ומרגישה בסוג של הדחקה.
כל עצה תתקבל בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהריון וחוששת מפני הפרת האיזון - תגובה
ד``ר נועה ברק07/11/2010שלום לך,
אני מבינה כי ההריון הנוכחי מציב בפניך אתגרים חדשים והוא קשה יותר מקודמו.
אני ממליצה שתשוחחי עם בעלך על מה שמטריד אותך ותתכסו יחד עיצה כיצד לשמור על הזוגיות יחד עם הטיפול בילדים.
במידה ועדיין לא תרגישי שאת בכיוון של פתרון מומלץ שתפני לפסיכולוג ותלבני איתו או איתה את הסוגיות החשובות שעימן את מתמודדת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)