שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרי
    16/11/2010

אני נמצאת בשבוע 25 - הריון ראשון
    אמנם עוד יש זמן אבל לאחרונה התחלתי לחשוב על הלידה ומצאתי שאני בפחדים גדולים ממנה!
    אני לא מצליחה להבין איך הדבר הגדול הזה אמור לצאת מחור כל כך קטן....
    אני מפחדת שיכאב ועוד יותר מפחדת מזריקת האפידורל
    אני לא מבינה למה אי אפשר ללדת תחת הרדמה - כל התהליך הזה נראה לי לא אנושי וכואב במיוחד - האם אני טועה??
    איני מפחדת מהחומר שבאפידורל, ולא מתופעות הלוואי, מה שמפחיד אותי זה הזריקה עצמה שאמורה להכנס לאיזור של עמוד השדרה,זה נראה לי לא הגיוני שמחט כל כך עבה תכנס לגב ואני כבר מיואשת כי אני לא יודעת מה יכאב יותר...
    החלטתי להתכונן בעזרת בלון אפי-נו אבל הבנתי שזה עוד קצת מוקדם
    אני ממש אשמח לשמוע חוויות ועצות איך להתמודד עם הפחדים (למעט קורס הכנה ללידה שאליו כבר נרשמתי..)
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר נועה ברק
    17/11/2010

שלום שרי
    אני ממליצה על לימוד היפנוזה עצמית ללידה- פחות כאב, חוויה, שליטה בחרדות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שזה מפחיד וכואב אבל ...

עלמה
    10/01/2011

אני גם לא מפסיקה לחשוב על זה אבל ...
    אנחנו נמצאות בתהליך הריון בידיעה שאנחנו נלד בסוף ואם נרצה או לא לידה היא דבר כואב לפחות עד שנותנים את הזריקה של האפידורל שיכול להיות שגם היא תכאב אבל היא תקל על תהליך הלידה או לפחות על החלק הכואב שבו . אם תנסי להכניס את המוח שלך לתהליך עצמו של הלידה ( זה לפחות מה שאני עושה כדי להתמודד עם הפחד הזה ) תנסי להבין שמדובר בעובר שרוצה לצאת החוצה וטבעו של התהליך זה בכאב כי אכן מדובר בעצם גדול שיוצא ממך החוצה תנסי לחשוב על העובר איזה כוח הוא צריך להפעיל כדי לצאת החוצה לזחול החוצה דרך תעלה ...תחשבי איזה גוף מדהים יש לך שהוא " מתוכנן" כבר מראש כדי להצליח במשימה הזאת איך האגן מתרחב כדי לעזור לקטנציק שלך לצאת לזרעותיך . אל תנסי להיות בהכחשה ייתכן מאוד שהתהליך הזה יהיה כואב מה יהיה עוצמת הכאב זה הכל תלוי בגורלנו כל אישה לגופה . סיפורים יש עד אין סוף וכותבת פה מישהי שהאחות שלה מיילדת והסיפורים מגיעים בלי סוף ...אבל תקחי את האופטימיות שטמונה בך אני מקווה מאוד שתנסי לקחת את המסע הזה על הצד החיובי לחשוב ולדמיין שהלידה שלך תהיה מוצלחת והיא תעבור בשלום אומנם יהיה כואב אבל תקבלי את המתנה הכי יפה שהיקום הזה יעניק לך אני מאמינה שזה שווה את כל המסע הזה וגם את הידיעה שיהיה שם גם כאב .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו