חד ומועקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חד ומועקה
    לי
    21/11/2010

שלום אני בהריון שני אחרי 5 וחצי שנים ,מה שפיתאום והאמת גם בהריון הראשון נורא חששתי מדיכאון אחרי לידה וברוך השם הייתי בסדר גמור אחרי העיסוק בזה היה נורא אובססיבי נורא מפחדת ,עכשיו אני בשבוע 30 יש לי מועקה אני מפחדת ומפרשת כל דיכדוך שיש לי כ הדבר הכי מפחיד במיוחד עם כל התוכניות שהיו בטלביזיה על זה אני רואה כניראה בזה אסון ,האמת אני מתפקדת צוחקת מחכה לקטנה שתיצא ועם זה יש לי מועקה ואם יקרה לי משהו כמו שאישפזו הרבה נשים על זה או שנשים לא יכלו לצאת מיזה פחד מהלא נודע אייך אני יכולה להירגע ולהאמין שהכל בסדר ולהיתמודד עם המועקה אני לא יכולה ללכת לפסיכולוג כי איין בעיר שלי בשביל זה צריך ליסוע וכרגע זה לא מיתאפשר בבקשה אני לא יודעת איזה תשובה אני מחפשת אבל כל עידוד וחיזוק יתן לי שקט פנימי במיוחד מבעלי מיקצוע כמוכם אני תמיד הייתי טיפוס פחדן כל דבר שהוא לא נודע מרעיד את הקרקע שלי בעברי לא חוויתי דיכאונות אני עמצאית יש לי עסק אבל מה שכן חרדות תמיד היו פה ושם ביעקבות אובדן שחביתי לפניי 7 שנים אז כל הנושא של נפש נורא מפחיד אותי למרות שתמיד הייתי על הקרקע תמיד פחדתי לאבד שליטה וכניראה זה הפחד שלי עכשיו סליחה שכתבתי מגילה רציתי שתקבלו קצת יותר רקע !תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חד ומועקה

הוספת תגובה

• חד ומועקה - תגובה

ד``ר נועה ברק
    21/11/2010

שלום לך
    אני מבינה שאת במצוקה מהמחשבות שלא עוזבות אותך.
    את יכולה להזכיר לעצמך שבעצם אלו דאגות ולא עובדות.
    אמנם בתקשורת שומעים על סיפורים איומים אבל רוב הנשים מתמודדות מצוין אחרי לידה. דכאון לאחר לידה היא בעיה רק של חלק קטן מהנשים.
    אולי את יכולה לרכז את הדאגות שלך לחצי שעה ביום- תחליטי על זמן קבוע בו כל מה שאת עושה הוא לדאוג. אך בשאר היום אם עולה דאגה את דוחה אותה לחצי השעה שקבעת. באופן הזה תהיי פחות חשופה למחשבות השליליות.
    את מוזמנת לעשות דברים מהנים ומרגיעים. צאי מהבית, תהיי בחברת אנשים.
    בעתיד מומלץ שכן תפני לטיפול כי נשמע שיש לך דברים לא פתורים מהעבר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו