פחדים ממרעין בישין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים ממרעין בישין
    נועה
    23/01/2011

היי,
    אני בהיריון ראשון, מתקרבת לגיל 30. מטבעי אני בחורה קלילה אך מחושבת, ומשתדלת לא לייחס חשיבות גדולה מדי לדברים שאין לי עליהם שליטה. אני בשבוע 25 ולאחר שלאחרונה פגשתי בחורה שנולד לה ילד עם תסמונת נוראית, אני מפחדת נורא מהלא נודע של הלידה. דיברתי עם הרופא שלי וביקשתי לעשות מי שפיר, הוא כמעט זרק אותי מכל המדרגות ולא המשכתי ללחוץ עליו כי אני מנסה להישאר בפוקוס ולא להיות משוגעת. מצד שני, זה נשאר מאחורה בראש, התסמונת שאי אפשר לזהות אותם גם בבדיקה של מי שפיר, כל המרעין בישין שקיימים.... אני בטוחה שאני לא היחידה, השאלה אם יש לכם איזה כלי להציע לי פשוט להעיף את המחשבות הנוראיות האלה מהראש? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים ממרעין בישין

הוספת תגובה

• פחדים ממרעין בישין - תגובה

ד``ר נועה ברק
    23/01/2011

שלום נועה
    החששות שלך מובנים וטבעיים אבל חשוב לזכור שרוב ההריונות במיוחד בגיל צעיר כמו שלך הם תקינים.
    נכון שיש כאן מימד של אי ודאות וברקע יש בדיקה שיכולה להסיר ספק אך הבדיקה אינה נטולת סיכונים וגילך צעיר.
    את יכולה להעזר בהגיון בריא שאת בחורה בריאה ואין סיבה שתהינה תקלות.
    מצבי חוסר ודאות קשים לבני אדם וזהו מקרה שבו יש ערפול.
    נסי לעסוק בפעילויות נעימות ומרגיעות וזכרי דברים רעים יכולים לקרות אבל אי אפשר לחרוד כל הזמן......
    אם לא תצליחי לבד כדאי לפנות למטפל שיסייע לך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו