מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהטל31/01/2011
שלום אני רוצה לשאול אותכם מה אני עושה אם יש לי חרדה מכאבי בטן שלשול וכדומה בעקבות אירוע שעברתי בעבר מחיידק שהיה לי בכיבה והייתי מאושפזת ובעיקבות זה כול כניסה לשירותים אני חובה סוג שלצ פחד אבל אני מנהלת אורך חיים בריא ורגיל אבל תמיד בחששות מה אני יכולה לעשות אם זה ויש לי בעיות במערכת העיקול אני פןחדת שאני לא עושה את זה לעצמי עקב המחשבה על זה תמיד. עשיתי בדיקות דם כי אני צימחונית והכול בסדר אני ילדתי לידה בריאה באמת הכול בסדר אני מודעת לזה שיש לי סוג של חרדה אני השמח לקבל תשובות תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר גיל הלפרין01/02/2011לטל שלום,
כפי שתארת זאת בעצמך כאבי הבטן מהם את סובלת הנם תופעה שיש לה עבר פיזי והווה נפשי. כלומר, משהו בחוויה של בעיות הבטן שעברת הותיר בך חותם שממשיך להשפיע. יתכן גם שישנם גורמים רגשיים נוספים שמקבלים ביטוי דרך הבטן.
ניתן לטפל בבעיות מסוג זה באמצעות טיפול פסיכולוגי - כאשר טיפול התנהגותי קוגנטיבי עשוי בשלב הנוכחי להתאים לתופעה ממנה את סובלת.
את הטיפול אפשר לקבל הן בתחנות בריאות הנפש של משרד הבריאות, הן בתשלום מוזל דרך קופות החולים או באופן פרטי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)