מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות מאיבוד החופשנועה08/04/2011
שלום,
אני בת שלושים בהריון ראשון שבוע 16 ויש לי חרדות גדולות משינויים ואיבוד החופש. אלו נושאים שתמיד היה קשה לי איתם, בכל מעבר דירה וגם לפני ואחרי החתונה נתקפתי חרדות.
למרות שההריון הזה הוא מבחירה מודעת אני לא מצליחה להינות ממנו אני כל הזמן מרגישה מועקה מזה שאני לא אהיה יותר חופשיה לעשות מה שבא לי, מתי שבא לי ושעוד מעט תהיה לי ילדה שאני אהיה מחוייבת אליה (ושזה לא כמו נישואין כי אי אפשר להתגרש).
אני גם מפחדת שבגלל מה שאני מרגישה, אני לא אצליח לאהוב אותה כי אני אכעס שהיא לקחה לי את החופש. ובנוסף שאולי אני פוגעת בה כבר עכשיו בגלל שאני לא מתחברת להריון.
החרדות האלו ממש מכווצות לי את הגוף, גורמות לי חוסר שקט ורצון עז לבכות כל הזמן.
אני לא ממש יודעת מה לעשות למרות שהמשפחה שלי ובעלי מאד תומכים בי אני לא נרגעת...
זקוקה לעיצה.
תודה. נועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות מאיבוד החופש - תגובה
ד``ר נועה ברק10/04/2011שלום נועה
את מעלה שאלות חשובות ונראה כי את עסוקה לא מעט בציר של תלות ועצמאות. אכן, הורות מביאה איתה סוג חדש של התנסות הכוללת אחריות וויתור על עצמאות לעיתים .
אבל הורות מביאה איתה גם סיפוק, שמחה ואהבה מסוג שלא הכרת קודם.
את יכולה לשאול שאלות וגם לענות עליהן......
אני בהחלט ממליצה שתפני לטיפול פסיכולוגי שם תוכלי לברר לעצמך סוגיות חשובות שעימן את מתמודדת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)