הריון לא מתוכנן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לא מתוכנן
    מישהי
    26/04/2011

שלום.
    נכנסתי להריון על אף השימוש בקונדום.
    אני בשבוע 34. זהו הריוני השלישי, ילדתי לפני שנה וחצי.
    אני מרגישה שאני בטראומה מהלידה הקודמת, מרמת הכאב, רמת החושפנות, ותחושת חוסר האונים.
    מאז אני מסתכלת בעין לא בטוחה על אנשי הרפואה, לא מאמינה להם, חושבת שהם רוצים להכאיב לי, לחשוף אותי...
    הלכתי למישהי על מנת לעבד את הלידה, קיוויתי שיעזור, אך לא נפתרו בעיותיי.
    האם אני זקוקה לטיפול פסיכולוגי?
    ובכלל, מתי משלימים עם הריון לא מתוכנן? חשבתי שתשעה חושים יספיקו, אך ככל שהלידה מתקרבת אני חוששת איך אסתדר עם שלושה ילדים? אני כ"כ לא מוכנה לזה, לא רציתי ילד נוסף לטווח ארוך, ובסוף נכנסתי להריון.
    אני מלאת חחששות ודאגות. אצליח לאהוב את הילד הזה? מתי? האם אכעס עליו לנצח? אני יודעת שזו לא אשמתו...
    אשמח לכל עזרה..
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון לא מתוכנן

הוספת תגובה

• הריון לא מתוכנן - תגובה

ד``ר נועה ברק
    26/04/2011

שלום לך
    את מעלה שאלות חשובות ומהותיות מאוד ממליצה שתפני לטיפול פסיכולוגי כדי לעבד את הקשיים ולעבור את ההריון והלידה בצורה טובה. תוכלי גם להשתחרר מהכעס על הילד ואולי על דמויות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

מישהי
    26/04/2011

איך מגיעים לטיפול פסיכולוגי? האם אפשר דרך הקופה..?
    האם העלות יקרה?
    חייבים הפניה או שאפשר בלי?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - תגובה

ד``ר נועה ברק
    27/04/2011

שלום לך
    בהחלט ניתן לפנות דרך הקופה. לא ציינת באיזו קופה את אך לכל בקופות יש הסדרים עם מטפלים. בדקי בקופה שלך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו