מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון לא מתוכנןמישהי26/04/2011
שלום.
נכנסתי להריון על אף השימוש בקונדום.
אני בשבוע 34. זהו הריוני השלישי, ילדתי לפני שנה וחצי.
אני מרגישה שאני בטראומה מהלידה הקודמת, מרמת הכאב, רמת החושפנות, ותחושת חוסר האונים.
מאז אני מסתכלת בעין לא בטוחה על אנשי הרפואה, לא מאמינה להם, חושבת שהם רוצים להכאיב לי, לחשוף אותי...
הלכתי למישהי על מנת לעבד את הלידה, קיוויתי שיעזור, אך לא נפתרו בעיותיי.
האם אני זקוקה לטיפול פסיכולוגי?
ובכלל, מתי משלימים עם הריון לא מתוכנן? חשבתי שתשעה חושים יספיקו, אך ככל שהלידה מתקרבת אני חוששת איך אסתדר עם שלושה ילדים? אני כ"כ לא מוכנה לזה, לא רציתי ילד נוסף לטווח ארוך, ובסוף נכנסתי להריון.
אני מלאת חחששות ודאגות. אצליח לאהוב את הילד הזה? מתי? האם אכעס עליו לנצח? אני יודעת שזו לא אשמתו...
אשמח לכל עזרה..
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לא מתוכנן - תגובה
ד``ר נועה ברק26/04/2011שלום לך
את מעלה שאלות חשובות ומהותיות מאוד ממליצה שתפני לטיפול פסיכולוגי כדי לעבד את הקשיים ולעבור את ההריון והלידה בצורה טובה. תוכלי גם להשתחרר מהכעס על הילד ואולי על דמויות נוספות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
מישהי26/04/2011איך מגיעים לטיפול פסיכולוגי? האם אפשר דרך הקופה..?
האם העלות יקרה?
חייבים הפניה או שאפשר בלי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
ד``ר נועה ברק27/04/2011שלום לך
בהחלט ניתן לפנות דרך הקופה. לא ציינת באיזו קופה את אך לכל בקופות יש הסדרים עם מטפלים. בדקי בקופה שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)