מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת הריון ולידה - עזרה....גילה01/05/2011
אני נמצאת בשבוע 32 להריון שני. את הלידה הראשונה עברתי בקלות רבה - לא סבלתי מכאבים בזמן הלידה אלא רק במשכב לידה בשל החתך... הבעיה מתחילה בזה ששמעתי כל כך הרבה סיפורים ואני חוששת בצורה בלתי רגילה מהלידה עצמה עד כדי כי אני בטוחה שיקרה לי משהו טראגי... ואז הפחד הנוראי שלי שהילדה שלי (בת 4) תשאר ללא אמא גורמת לי לחוסר שינה, חוסר רגיעה, פחד, אימה, מצבי בכי ודיכאון בלתי מוסברים מחד ומאידך אני מבינה שיש סיבה לכך.... הורמונים, מצב טביעי של "הישרדות" אבוציונאלי, חששות, דאגות כי יש למי...
אני סובלת סובלת סובלת - בעלי לא מבין אותי וטוען שזה שטויות שהכל יעבור... אבל זה הרבה יותר מזה... אני לא מצליחה להתנתק מן המחשבות הנוראיות הללו...
אני כאילו מכינה את עצמי לאסון....
למי לפנות? האם זה נורמאלי וליגיטימי? האם יש דרך לפתור בתרופות? האם יש דרך לבצע לידה בצורה מבוקרת ולהוריד את הסיכוי שאסון יקרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדת הריון ולידה - עזרה.... - תגובה
ד``ר נועה ברק01/05/2011שלום גילה
את מתארת סבל רב.הסבל מקורו במחשבות שליליות על מה שעתיד לבא שאת מרגישה חסרת שליטה.
כדאי לפנות למטפל שילמד אותך כיצד להקל על עצמך.היפנוזה עצמית יכולה לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את מטרת הפורום
גילה01/05/2011האם הפורום הזה מיועד למתן עזרה סיוע ראשוני? חשבתי שאקבל פירוט נרחב יותר מאשר הפניה לגורם אחר. האם אתם לא מוסמכים שאותה מידה? אולי קצת הסברים על התופעה הזו? חרדת הריון ולידה? מה מקורה? האם היא לגיטימית? וכו'..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את מטרת הפורום - תגובה
ד``ר נועה ברק02/05/2011שלום גילה
חרדת הריון ולידה היא תופעה מוכרת.
יכולות להיות סיבות רבות לתופעה. טראומה, קונפליקט בזוגיות, קונפליקטים עם עצמך ועוד סיבות .
מכיוון שאיני מכירה אותך, קשה לדעת מה הסיבה
תיארת מצוקה קשה ופניה לטיפול יכולה להועיל.
מטרת הפורום היא לספק מענה ראשוני. הפורום אינו טיפול ואינו תחליף טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)