חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אילי
    13/05/2011

לפני שנה וחי חויתי אובדן של בני בן שבועיים תאום
    כיום אני שבוע12לחוצה מאוד ודואגת כל היום שיש דופק לעובר ושהכל בסדר
    אני מרגישה שאני צריכה להיבדק כל יום כדי להיות רגועה שהוא מתפתח בסדר
    עד שלא אראה אותו בחוץץ לא אהיה רגועה זאת הייתה לידת תאומיים לידה בשבוע29
    היינו המון זמן בפגייה
    מה לעשות לא מוכנה לדבר עם אף פסיכולוג מרגישה שזה לא עוזר...מנסה להתמודד לבד ולחשוב חיובי אך.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה - תגובה

ד''ר גיל הלפרין
    16/05/2011

לאיילי שלום,
    אבדן של תינוק בגיל שבועיים הוא אבדן קשה ומשמעותי. יתכן שחלק מהחרדה שאת חווה קשור בכך שלא הייתה לך הזדמנות מלאה לעבד את האבדן ולהתאבל. למרות החשיבה החיובית את מודאגת וסובלת ומספר שיחות עם פסיכולוג יכולות לסייע ולהפוך את ההריון לחוויה הרבה יותר נעימה. אם את מתקשה לדבר עם איש מקצוע אולי אפשר להתחיל בשיחה עם חברה קרובה או בן/בת משפחה. להשאיר את הכל לעצמך מגביר את תחושת הבדידות ומקשה עלייך עוד יותר.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי מאוד עזר פרחי באך

אנט
    18/05/2011

לפני ארבע שנים סבלתי ממקרה דומה: אחרי 3 הפלות הייתי בהריון והייתי שרויה בחרדות כבדות. נעזרתי אז בטיפול בפרחי באך וברייקי, אצל מטפלת מדהימה בשם מרווה ארז.
    ממליצה בחום על התחום הזה של רפואה משלימה, במיוחד פרחי באך ורייקי שהם 100% בטוחים לשימוש ולכן לא פחדתי שזה יזיק.
    הבן שלי בן ארבע היום ואני חייבת זאת רק תודות לטיפול הזה, אחרת הייתי מפילה מרוב חרדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו