מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדהאילי13/05/2011
לפני שנה וחי חויתי אובדן של בני בן שבועיים תאום
כיום אני שבוע12לחוצה מאוד ודואגת כל היום שיש דופק לעובר ושהכל בסדר
אני מרגישה שאני צריכה להיבדק כל יום כדי להיות רגועה שהוא מתפתח בסדר
עד שלא אראה אותו בחוץץ לא אהיה רגועה זאת הייתה לידת תאומיים לידה בשבוע29
היינו המון זמן בפגייה
מה לעשות לא מוכנה לדבר עם אף פסיכולוג מרגישה שזה לא עוזר...מנסה להתמודד לבד ולחשוב חיובי אך.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה - תגובה
ד''ר גיל הלפרין16/05/2011לאיילי שלום,
אבדן של תינוק בגיל שבועיים הוא אבדן קשה ומשמעותי. יתכן שחלק מהחרדה שאת חווה קשור בכך שלא הייתה לך הזדמנות מלאה לעבד את האבדן ולהתאבל. למרות החשיבה החיובית את מודאגת וסובלת ומספר שיחות עם פסיכולוג יכולות לסייע ולהפוך את ההריון לחוויה הרבה יותר נעימה. אם את מתקשה לדבר עם איש מקצוע אולי אפשר להתחיל בשיחה עם חברה קרובה או בן/בת משפחה. להשאיר את הכל לעצמך מגביר את תחושת הבדידות ומקשה עלייך עוד יותר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי מאוד עזר פרחי באך
אנט18/05/2011לפני ארבע שנים סבלתי ממקרה דומה: אחרי 3 הפלות הייתי בהריון והייתי שרויה בחרדות כבדות. נעזרתי אז בטיפול בפרחי באך וברייקי, אצל מטפלת מדהימה בשם מרווה ארז.
ממליצה בחום על התחום הזה של רפואה משלימה, במיוחד פרחי באך ורייקי שהם 100% בטוחים לשימוש ולכן לא פחדתי שזה יזיק.
הבן שלי בן ארבע היום ואני חייבת זאת רק תודות לטיפול הזה, אחרת הייתי מפילה מרוב חרדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)