הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    אמא
    21/05/2011

שלום.
    נכנסתי להריון לא מתוכנן בכלל.. למרות שימוש באמצעי מניעה ופוסטינור...
    אני בד"כ בנאדם מאוד מתוכנן ושואף לשלמות בחייו.
    אנחנו הורים לתינוקת מקסימה בת שנה והייתי שמחה מתישהו לעשות עוד אחד אבל לא עכשיו.. זה מרגיש לי עוד מוקדם, למרות שמדי פעם אני שמחה שנכנסתי להריון בטעות כי הם יהיו קרובים בגיל ואומרים שזה טוב.. אבל אני לא מצליחה להשתלט על התחושה שאולי ההריון יפול ואז הכל יחזור להיות טוב... ואז אני מרגישה כמו אמא נוראית.
    בן הזוג שלי מאוד תומך ומבין אבל לא הוא סוחב את ההריון...
    צריכה קצת תמיכה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

ד``ר נועה ברק
    22/05/2011

שלום לך
    את מתארת קונפליקט לא פשוט.אני מבינה שהחלטת להשאיר את ההריון אבל ברגשות מעורבים......
    נסי לשוחח עם אמהות צעירות, עם חברות ובני משפחה שאולי יעזרו לך להיות שלמה עם החלטתתך. אם לא יספיק, את יכולה לפנות לאיש מקצוע שיעזור לך לעבד את הקונפליקט.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תעני

יולי
    24/05/2011

איך נכנסת להריון גם בשימוש של אמצעי מניעה? באיזה השתמשת? יש לי סיפור קצת אחר, אבל חשוב לי לדעת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמצעי מניעה..

אמא
    27/05/2011

אני לא בטוחה שזה יעזור לך, ואני מקווה שלא להלחיץ אותך יותר...
    השתמשנו בקונדומים, פעם אחת הוא נקרע ואחריו לקחתי פוסטינור, אבל לפי החישוב של גיל ההריון המקרה הזה קרה כבר אחרי הביוץ...
    אז נכנסתי להריון למרות שימוש בקונדום... אח"כ בדקתי שהשימוש בקונדומים בטוח רק ב-90%. לעזאזל.
    אני ממש מקווה שלסיפור שלך יהיה סוף טוב:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי, תודה

יולי
    29/05/2011

תודה על התשובה,
    אצלי תאמיני הסיטואציה הרבה יותר מסובכת... אם את רוצה תקראי את הסיפור המלא למטה בפוסטים... אני מאוד חרדה, למרות שאני יודעת שהסיכוי קטן שנכנסתי להריון מהגרוש, כי הוא חדר אלי לכמה דקות עם קונדום ולא גמר בפנים... אבל בכל זאת בדיוק באותם ימים כנראה נכנסתי להריון... את לא מבינה איך אני מרגישה, אני שונאת את עצמי על זה שאני חושבת מחשבות רעות בקשר להריון ואני שונאת את עצמי שאני לא מתחברת להריון למרות שמאוד רציתי בו, אבל יותר מכל אני שונאת את עצמי על כך שנתתי באותו יום לתשוקה להשתלט עליי ולעמעם לי את החשיבה הצלולה...
    תשמחי מהריון שלך, תגידי תודה שאת לא בסיטואציה כמו שלי, ושיש לך את היכולת להביא ילדים לעולם. יש כל כך הרבה אנשים שהיו מתחלפים איתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוף..

אמא
    01/06/2011

קראתי את הפוסטים.. מעודכנת...
    האמת שזה באמת לא קל.. שלא להגיד קשה.
    אני בטוחה שככול שההריון יתקדם יהיה לך יותר קל להתחבר אליו.
    חשבת לעשות בדיקת אבהות?
    לספר לו משהו?
    ממש לא פשוט כל הסיפור.
    תאמיני לי שאני יודעת שאני אמורה להיות שמחה ושהמון אנשים היו מתחלפים איתי והלוואי שיכולתי לשמוח אבל אני לא יודעת כלכך איך להרגיש...
    לא מצליחה לשמוח.
    כמו שאמרתי לך, אני בטוחה שככה יהיה גם אצלי.. ככל שההריון יתקדם יהיה יותר קל להתחבר(מקווה, לפחות:))
    בגלל שאני יודעת כמה זה קשה ללדת, לגדל ילד וכו' אני בסרטים...
    יהיה טוב!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

יולי
    02/06/2011

מבינה אותך, אצלי זה הריון ראשון. במקום לשמוח אני כל הזמן בדכאון ופחד.מה שאת מספרת, די מוזר, אף פעם לא שמעתי על מישהי שנכנסה להריון עם קונדום שלא נקרע...
    אולי באחת הפעמים לא שמתם לב, הוא גמר וכשהוציא לא שמתם לב שקונדום היה קרוע?
    סיפרתי על המצב לגרוש שלי, הוא אמר שאין סיכוי שזה ממנו, שלא מספיק זמן היה בתוכי (כ3 דקות) והעיקר שלא גמר בתוכי והיה רחוק מזה, אח"כ גמר ביד... סליחה על כל הפרטים. אני בכל זאת בסרטים, אולי נקרע, או היה קרוע והיתה פליטה מוקדמת...
    אני רק מקווה שיהיה בסדר.
    את, אל תדאגי, עם הזמן תתחברי להריון וכשיוולד, תתאהבי בו. תחשבי כמה טוב יהיה שהילדים בערך באותו גיל, יהיו להם חברים משותפים, הם יסתובבו ביחד, ככה את תהיי רגועה יותר. יהיה לך מי שיתאג לך בזכינתך...את משאירה חותם שלך בעולם הזה, לעזאזל כל המחשבות הרעות שלך.
    תודה שענית לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו