CMV בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV בהריון
    מתוסכלת
    28/05/2011

שלום,
    אני בשליש ראשון של הריון שני עם ילדה מתוקה בת שנתיים בבית. הבעיה? לא מחוסנת ל-CMV, וב-3 שבועות האחרונים חולה נון-סטופ בצינון שלא עובר הכולל שיעולים, נזלת ויום-יומיים גם של חום נמוך.
    אני בהסטריה מ-CMV, לא מצליחה למצוא שום דרך להרגע, בעיקר בהתחשב בכך שהבדיקה שאעשה עכשיו לא מכסה את החום שהיה רק לפני שבוע (צריך להמתין כ-3 שבועות-חודש) אלא רק אם הצינון שהתחיל לפני מספר שבועות. והכי גרוע - אפילו שאולי לא מדובר בתסמינים של CMV, הרי לפעמים (אפילו לרוב) CMV עובר ללא תסמינים כלל!
    אני יודעת שבגלל שיש לי בת בשנה ראשונה בגן הסיכון גבוה יותר להדבקות ואני לא מצליחה למצוא שום דרך להרגע, ואיכשהו באמת גם חליתי ב-3 שבועות האחרונים עם הצינון המעצבן הזה שרק מלחיץ אותי עוד יותר. לא מוצאת מרגוע!!!
    מה אפשר לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV בהריון

הוספת תגובה

• חבל שלא מתייחסים...

מאד חרדה
    31/05/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CMV בהריון - תגובה

ד``ר נועה ברק
    31/05/2011

שלום לך,
    החרדה שלך מתבססת על עובדה אחת בלבד - אינך מחוסנת וביתך בגן. יש סבירות גבוהה יותר להדבקות אבל כרגע מדובר באפשרות בלבד ולא בודאות. את עסוקה במחשבות על הסיכוי שאולי נדבקת אך נכון לעכשיו לא נדבקת. כפי שאת יודעת לא כל צינון הוא סימן למחלה קשה. ברוב המקרים צינון הוא רק צינון. נסי להתווכח עם המחשבות הטורדניות, לדחות אותן, להתמקד בהווה ולא בעתיד.מעבר לכך, מתח נפשי הוא תופעה מוכרת בהריון ומתח מייצר מחשבות שליליות ופסימיות. פעילות גופנית מותאמת להריון, תרגילי הרפיה,שהיה בחברת אנשים תומכים יכולה לסייע לך.
    במידה ואינך מרגישה הקלה, מומלץ שתפני למטפל באיזור מגוריך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו