מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CMV בהריוןמתוסכלת28/05/2011
שלום,
אני בשליש ראשון של הריון שני עם ילדה מתוקה בת שנתיים בבית. הבעיה? לא מחוסנת ל-CMV, וב-3 שבועות האחרונים חולה נון-סטופ בצינון שלא עובר הכולל שיעולים, נזלת ויום-יומיים גם של חום נמוך.
אני בהסטריה מ-CMV, לא מצליחה למצוא שום דרך להרגע, בעיקר בהתחשב בכך שהבדיקה שאעשה עכשיו לא מכסה את החום שהיה רק לפני שבוע (צריך להמתין כ-3 שבועות-חודש) אלא רק אם הצינון שהתחיל לפני מספר שבועות. והכי גרוע - אפילו שאולי לא מדובר בתסמינים של CMV, הרי לפעמים (אפילו לרוב) CMV עובר ללא תסמינים כלל!
אני יודעת שבגלל שיש לי בת בשנה ראשונה בגן הסיכון גבוה יותר להדבקות ואני לא מצליחה למצוא שום דרך להרגע, ואיכשהו באמת גם חליתי ב-3 שבועות האחרונים עם הצינון המעצבן הזה שרק מלחיץ אותי עוד יותר. לא מוצאת מרגוע!!!
מה אפשר לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל שלא מתייחסים...
מאד חרדה31/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCMV בהריון - תגובה
ד``ר נועה ברק31/05/2011שלום לך,
החרדה שלך מתבססת על עובדה אחת בלבד - אינך מחוסנת וביתך בגן. יש סבירות גבוהה יותר להדבקות אבל כרגע מדובר באפשרות בלבד ולא בודאות. את עסוקה במחשבות על הסיכוי שאולי נדבקת אך נכון לעכשיו לא נדבקת. כפי שאת יודעת לא כל צינון הוא סימן למחלה קשה. ברוב המקרים צינון הוא רק צינון. נסי להתווכח עם המחשבות הטורדניות, לדחות אותן, להתמקד בהווה ולא בעתיד.מעבר לכך, מתח נפשי הוא תופעה מוכרת בהריון ומתח מייצר מחשבות שליליות ופסימיות. פעילות גופנית מותאמת להריון, תרגילי הרפיה,שהיה בחברת אנשים תומכים יכולה לסייע לך.
במידה ואינך מרגישה הקלה, מומלץ שתפני למטפל באיזור מגוריך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)