הריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון
    חסויה
    18/06/2011

לפני כ- שנה וחצי עברת הפלה מאוחרת מאז אני לא מצליחה להכנס להריון אני עושה בדיקת ביוץ הכל תקין ולא אין הריון בימי הביוץ אני נתקפת חרדה לא יודעת איך להסביר ולדעתי המתח הזה הורג אותי איך אני משחרררת את הטרואמה הזאת כבר ואני כבר צמאה לילד ויותר ויותר והגיל מתקדם מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

• הריון - תגובה

ד``ר נועה ברק
    19/06/2011

שלום לך
    אם אכן מדובר בטראומה , חוסר השקט מובן. בטראומה, כל דבר המקושר אסוציאטיבית לאותה טראומה גורם לה לבא לידי ביטוי הרבה פעמים הצורה של מתח וחרדה.מומלץ ביותר שתפני לטיפול אצל מומחה לטראומה. טראומות אינן עוברות רק בעזרת הזמן שחולף. יש לעבד ולנקות את הטראומה כדי שתוכלי לחזור לתחושת בטחון ושקט נפשי כדי להכנס שוב להריון
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי

חסויה
    19/06/2011

ואיך אני קובעת איזה רופאים יש בצפון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתי - תגובה

ד``ר נועה ברק
    19/06/2011

שלום לך
    את יכולה לבדוק דרך קופת החולם שלך או להסתכל באתר של הסתדרות הפסיכולוגים בישראל . יש שם רשימות מטפלים לפי אזור גיאוגרפי
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו